Molim vas da se prijavite ili se registrujete.
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

VLADIX SAT forum

23.09.2026. 18:24:57
Vijesti: Sve što Vam treba, tu smo mi !

Autor Tema: Otvorenje olimpjiskih igara - Pogled iz drugog kuta  (Pročitano 2775 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Maverick

• Admin 2
  • Super clan
  • *
  • Like: +135/-9
  • Pol: Muškarac
  • Semper Fidelis...Without Fear

Otvorenje olimpjiskih igara - Pogled iz drugog kuta
« poslato: 08.08.2008. 21:32:42 »
Ovo će zvučat malo disidentski, ali....
Što mislite koliko je ovaj spektakl koštao???
Ne mislite li da se s tim novcem koji dan za ovaj spektakl neviđenih razmjera moglo učiniti nešto što bi smanjilo broj gladnih i siromašnih prvenstveno u Kini, a onda i u cijelom svijetu?

Ne želim sabotirati temu niti zvučati kao zbunjena missica na izboru za miss poljoprivredne zadruge ili čega god već, pa zato nisam ovaj post smjestio u temu Olimpijada, nego sam otvorio posebnu temu.

Nisam protiv Olimpijskih igara niti spektakala, ali duboko sam uvjeren da se svi ti spektakli pomalo otimaju kontroli po sistemu čiji je veći ( znate na što aludiram ).
« Poslednja izmena: 08.08.2008. 21:41:44 vvidak11 »

Van mreže BANESS

• Iskusan
  • *
  • Like: +11/-5
  • Pol: Muškarac

Odg: Otvorenje olimpjiskih igara - Pogled iz drugog kuta
« Odgovor #1 poslato: 08.08.2008. 21:35:06 »
Ovo će zvučat malo disidentski, ali....
Što mislite koliko je ovaj spektakl koštao???
Ne mislite li da se s tim novcem koji dan za ovaj spektakl neviđenih razmjera moglo učiniti nešto što bi smanjilo broj gladnih i siromašnih prvenstveno u Kini, a onda i u cijelom svijetu?

Ne želim sabotirati temu niti zvučati kao zbunjena missica na izboru za miss poljoprivredne zadruge ili čega god već, pa zato nisam ovaj post smjestio u temu Olimpijada, nego sam otvorio posebnu temu.

Nisam protiv Olimpijskih igara nisti spektakala, ali duboko sam uvjeren da se svi ti spektakli pomalo otimaju kontroli po sistemu čiji je veći ( znate na što aludiram ).
znam ja 70 milijardi dolara.Super nema sta ;)