Molim vas da se prijavite ili se registrujete.
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

VLADIX SAT forum

11.06.2026. 18:17:29
Vijesti: Sve što Vam treba, tu smo mi !

Autor Tema: Otkriven VW Golf VI generacija  (Pročitano 2442 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Maverick

• Admin 2
  • Super clan
  • *
  • Like: +135/-9
  • Pol: Muškarac
  • Semper Fidelis...Without Fear

Otkriven VW Golf VI generacija
« poslato: 04.08.2008. 21:06:09 »
Jedan od najiščekivanijih ovogodišnjih noviteta pokazao se i prije službenog predstavljanja. Golf VI donosi smiren ali, bez sumnje, uspješan dizajn.

Kako to već biva u posljednje vrijeme i izgled jednog od najčuvanijih noviteta procurio je i prije službene premijere. Ista je, naime, zakazana nešto kasnije ovaj mjesec, a s obzirom na internetsko razotkrivanje očekujemo kako će Volkswagen požuriti samu premijeru. Što se tiče izgleda, jedan od najuspješnijih automobila svih vremena u svojoj šestoj generaciji donosi prilično smiren, staložen dizajn, upravo onakav kakav je najavljivao šef dizajna u VW grupi, Walter de Silva.

Povratak korijenima, odnosno asocijacije na prvu generaciju Golfa, vidljive su ponajviše po prednjim i stražnjim svjetlima. Nadalje, izgled se očekivano podosta oslanja i na Scirocco koji ipak djeluje znatno agresivnije čime je Volkswagen vrlo uspješno distancirao dva različita modela. Prema neslužbenim informacijama Golf VI je malo narastao u dužinu i širinu ali je i nešto niži. Motorizacija će se bazirati na modernim trubo benzinskim i dizelskim motorima te će ponovo biti jedna od najizdašnijih u segmentu. Uz mnoge tehničke novosti koje će se tek otkriti, Volkswagen najvaljuje i razne eco štedljive verzije. Više detalja nakon službene premijere.

izvor:vidiauto

Moj skromni komentar: ništa spektakularno, očekivao sam značajno više od automobila po kojem je cijela klasa dobila ime.

Van mreže Domo59

• Table Tennis Player
  • VIP
  • Senior clan
  • *
  • Like: +25/-4
  • Pol: Muškarac

Odg: Otkriven VW Golf VI generacija
« Odgovor #1 poslato: 04.08.2008. 22:37:28 »
To je Golf V, samo drugačiji farovi  ??? ::) ::)

Više se očekivalo od njih