Molim vas da se prijavite ili se registrujete.
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

VLADIX SAT forum

09.06.2026. 21:31:16
Vijesti: Sve što Vam treba, tu smo mi !

Autor Tema: Baj, baj, T-com  (Pročitano 2960 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Everton fc

• VIP
  • Junior clan
  • *
  • Like: +14/-0
  • Nil Satis Nisi Optimum

Baj, baj, T-com
« poslato: 21.10.2008. 22:30:34 »
Večeras se posljednji put spajan sa T-comove mreže...,šmrc...a, sutra stiže Optima... :D  kako dvi dobre stvari nikako nemogu zajedno, tako ću morat pričekat ruter i njihove tehničare par dana da odrade ostatak posla...   >:(  to znači par  ??? dana bez interneta...  >:(  Poznajući poslovičnu hrvatsku poslovnost negine mi 10 dana apstinencije... misec in je trebalo da odgovore na zahtjev i da mi pošalju papire, još toliko da pribace... uvik duplo više od onoga šta su rekli... ali neka nije mi ža... bar mi hitlerovci (i ovo njihovo sranje od rutera) više neće pit krv i dizat živce...  zato još jednon: baj, baj, T-com !!!
Društvo, vidimo se za par dana...

Van mreže mix

• VIP
  • Iskusan
  • *
  • Like: +36/-2
    • sat-hr forum

Odg: Baj, baj, T-com
« Odgovor #1 poslato: 22.10.2008. 15:25:38 »
eh drago mi je zbog tebe, ja bi rekao baj baj homebox, ali ne mogu, nemam šta drugo  :'( :'( :'( :'(
Kathrein UFS910 HD (HDD 80GB)
SkyStar2

Van mreže denis78

• Junior clan
  • *
  • Like: +0/-0
  • Pol: Muškarac

« Odgovor #2 poslato: 01.12.2008. 23:46:29 »
Sad sam se malo zabrinuo  :o
Pa šta im toliko treba da prebace!?
Ja prije 2 tjedna predao zahtjev i rekli da će bit riješeno za mjesec dana, ali nisu spominjali 10 dana bez telefona i interneta.
Pretpostavljam da su te dosad već prebacili pa me zanima kak si zadovoljan s Optimom.

Koliko ti je točno trajalo prebacivanje na Optimu? Ne mogu biti 1 dan bez neta a kamoli 10!!

Van mreže mix

• VIP
  • Iskusan
  • *
  • Like: +36/-2
    • sat-hr forum

« Odgovor #3 poslato: 04.12.2008. 19:48:30 »
Pozz. Eto uzimam ja optimu, ali imam jedno pitanje za evertona i ostale koji su prebacivali operatera. Dakle, kažete da nema interneta po 10 dana. To nije problem, tako i tako nemam dsl-a od T-shita. A šta je sa fiksnim telefonom. U SZK-u kažu da će bez telefona biti oko 3 sata. A internet u roku od 20-30 dana. Pa kakva su vaša iskustva sa time?
Kathrein UFS910 HD (HDD 80GB)
SkyStar2