Molim vas da se prijavite ili se registrujete.
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

VLADIX SAT forum

25.05.2026. 07:08:29
Vijesti: Sve što Vam treba, tu smo mi !

Autor Tema: forum  (Pročitano 2904 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže guns n roses

• Admin 2
  • Super clan
  • *
  • Like: +105/-1
  • Pol: Muškarac

forum
« poslato: 26.04.2008. 13:54:12 »
-pošto je ovo sekcija o svemu i svačem,palo mi je na pamet jedna stvar-koliko sam foruma obišao, svi ne bi stali u bookmarks,svaki forum ima svoja pravila,a u suštini su svi na isti kalup.čovjek ne znajući,nekad napravi grešku,da direkt link,upiše post pod drugu sekciju,uopće ne posta,izvređa članove i moderatore(na žalost ima i takvih) i šta sljedi-banana.hvala Bogu mislim da smo jedno od najkulturnih foruma,najdemokratskih, ako tako mogu reći-kod nas takvih problema nema-kuc,kuc,kuc-ali sve je to stvar odnosa admina,moderatora i samih članova koji je jako korektan-i veliko hvala našim članovima na fer playu.ujedino pozivam naše forumaše da nam se pridruže,daju svoje komentare,ako imaju nešto zanimljivo nek kažu i da napravimo forum još boljim-poz svima ;)

Van mreže Maverick

• Admin 2
  • Super clan
  • *
  • Like: +135/-9
  • Semper Fidelis...Without Fear

Odg: forum
« Odgovor #1 poslato: 28.04.2008. 20:21:17 »
Stvar je u tome kako doživljavamo sve ovo, ako satelitsku televiziju shvatimo kao jedan lijep i zanimljiv hobi, onda dobijemo ovakav forum, a ako to sve shvatimo kao priliku za uhvatiti neku sitnu paru onda dobijemo forume gdje se pogotovu newbieima odgovara s visoka ili im se uopće ne odgovara, a posebno su mi "dragi" odgovori tipa: Čitaj forum, zašto nisi pročitao, ima ma milijun mjesta na forumu i sl.
E sad pitam ja vas: Tko je od nas kad je donio novi rec kući imao strpljenja listat stotine i tisuću postova da nađe ono što mu u tom trenutku treba???

Van mreže VLADIX

• www.vladix.net
  • Administrator
  • Super clan
  • *
  • Like: +96/-4
    • VLADIX.NET

« Odgovor #2 poslato: 28.04.2008. 22:49:17 »

E sad pitam ja vas: Tko je od nas kad je donio novi rec kući imao strpljenja listat stotine i tisuću postova da nađe ono što mu u tom trenutku treba???

Ma najgore mi je to, kad neko kaže: O tome se pričalo na forumu mnogo i naći ćeš na forumu....pa fino nađi pa kopiraj u post i reci čovjeku ako pita, jer se admin ili mod bolje snalazi nego neki početnik, ali istina je i da ljudi dolaze na forum samo da bi iskoristili forum, i kaže pošalji mi na pp ili email, to ne volim takođe.

A što se tiče živih linkova, mene nervira kada se postavi u CODE, nema potrebe za tim stvarno...ali kako hoćete.
« Poslednja izmena: 28.04.2008. 23:03:20 vladix_prosoft »

Van mreže guns n roses

• Admin 2
  • Super clan
  • *
  • Like: +105/-1

« Odgovor #3 poslato: 28.04.2008. 23:02:29 »
sve je ok,naši forumaši ne čekaju u red za odgovore po mjesec dana,ako ne znamo možemo uputiti čovjeka gdje će mu biti pružen odgovor,a što se tiče code mislio sam prvenstveno radi admina 1 pošto je vlasnik ove stranice da ne bude problema,jer većina foruma inzistira na code linkovima-kao što je rekao jedan naš član potpisujem izjave admina vvidaka11 i admina 1-poz