Pozdrav drugari,
Kao prvo

za forum. Bio je od velike pomoci u poslednjih par dana, pa sam reshio da se registrujem i bolje vas upoznam.
Zivim u Novom Sadu i radim kao serviser racunara, takodje i odrzavam racunarske mreze po firmama i jos gomilu racunara pojedinacno.
Sto se tice moje struke, uvek me mozete kontaktirati, tu sam da vam pomognem...
E sad, nikada nisam imao satelitsku televiziju a deo grada u kom zivim nema ni kablovsku, tako da sam bio osudjen na zemaljske kanale...
Pre jedno mesec dana moj brat iz Bijelog Brda me je uputio na vas forum i rekao da malo procitam i da polako predjem na satelitsku (o kojoj ama bas nista nisam znao).
Poslao mi brat tanjir (80ak cm cini mi se) i tako je sve pocelo...do pre neki dan sam prikupljao opremu tako da sad imam taj tanjir, LNB (0,2 dB), NytroBox 7000 (Image: Gemini 4.6), Samsung Ln-37C530 Full HD i pratece kablove. Medjutim, vec dva dana muku mucim jer ne mogu da uhvatim ni jedan kanal...Nisam znao kako da okrenem antenu, pa sam citao po netu i snasao se nekako, pa "kopirao" od komsije, medjutim...nishta

(koliko se ja razumem mislim da neshto nije ispravno). U utorak mi dolazi drugar koji ce sve to proveriti i namestiti pa cu vam se javiti i reci shta je pravilo problem. Jer ako se josh nekome isto desi pomocice mu.
Pozdravljam vas...Ostanite takvi

H4