Molim vas da se prijavite ili se registrujete.
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

VLADIX SAT forum

27.07.2026. 18:19:06
Vijesti: Sve što Vam treba, tu smo mi !

Autor Tema: Remi Dinama, poraz Partizana  (Pročitano 2549 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže prodigy

• Moderator
  • Super clan
  • *
  • Like: +21/-5
  • Pol: Muškarac
  • out off space

Remi Dinama, poraz Partizana
« poslato: 30.07.2009. 12:27:29 »
Remi Dinama, poraz Partizana

Nogometaši Dinama remizirali su (1-1) u Salzburgu s Red Bullom u prvom dvoboju trećeg pretkola Lige prvaka pred 15.800 gledatelja.
U obostrano otvorenoj utakmici, s pregršt prilika za obje momčadi Mario Mandžukić je u 63. minuti iskoristio grešku Schiemera, koji je prsima neoprezno išao vraćati loptu svom vrataru Gustafssonu, te lobom lijepo poslao loptu u mrežu izjednačivši na 1-1.

U tragičara se, međutim, Dinamov junak prometnuo u četvrtoj minuti sudačke nadoknade, kada je u zasad još nerazjašnjenim okolnostima zaradio drugi žuti, isključujući karton, zbog kojega neće moći igrati u maksimirskom uzvratu za tjedan dana.

Dok je bio izvan igre i raspravljao se s linijskim sucem, Dinamov je napadač s tribina pogođen plastičnom bocom. Ona se od njegove glave rubom odbila u predio lijeve arkade pomoćnog suca raskrvarivši ga pritom. Glavni sudac, Čeh Pavel Kralovec, reagirao je crvenim kartonom Mandžukiću.

Dinamo je krenuo bolje u utakmicu i stvorio nekoliko izglednih prigoda već na samom početku. Međutim, u samoj je završnici prvog dijela Kamerunac Tchoyi probio Denisa Glavinu po desnoj strani i vratio prizemnu povratnu loptu za Alexandera Zicklera, 35-godišnjega njemačkog veterana, koji je pogodio za 1-0.

Dobru utakmicu za Red Bull Salzburg odigrao je Admir Vladavić koji je u par navrata dobro šutirao prema vratima Butine.

Odličan je rezultat u Zürichu kod istoimenoga švicarskog prvaka ostvario najbolji slovenski klub, Maribor. Slavili su Slovenci 3-2 pobjedu golom Zorana Pavloviča, nekad slovenskog reprezentativca i veznjaka Dinama, u 50. minuti, Isti je igrač u 82. minuti propustio realizirati penal.

Loše je natjecanje počeo škotski Celtic. Sastav iz Glasgowa na domaćem je travnjaku izgubio od moskovskog Dinama 1-0 golom Kokorina iz sedme minute.

Liga prvaka, 3. pretkolo, 1. utakmice:
Šahtar – Timişoara 2-2 (Gladkij 61, Fernandinho 86 / Bucur 20, 80)
Ventspils – BATE 1-0 (Čirkin 64)
Levadia – Debrecen 0-1 (Leandro 70)
APOEL – Partizan 2-0 (Mirosavljević 50, Zewlakow 85)
Šerif – Slavia Prag 0-0
Red Bull Salzburg – Dinamo 1-1 (Zickler 45 / Mandžukić 63)
Slovan Bratislava – Olympiacos 0-2 (Papadopoulos 2, Leonardo 21)
Zürich – Maribor 2-3 (Vonlanthen 4, Hassli 29 / Marcos 12, 22, Pavlovič 50)
Kopenhagen – Stabaek 3-1 (Gronkjaer 11, Santin 41, 80-11m / Palmason 58)
Celtic – Dinamo Moskva 0-1 (Kokorin 7)
Sporting – Twente 0-0

Van mreže cale

• Senior clan
  • *
  • Like: +9/-0

Odg: Remi Dinama, poraz Partizana
« Odgovor #1 poslato: 30.07.2009. 20:35:27 »
 pošto nisi dragi kolega ništa napisao o Partizanu a stavio si ga u naslov evo ja ću dodati par stvari mada neznam oćul biti objektivan jer sam Partizanovac
uglavnom ovako:
lošiju utakmicu Partizana nisam odavno gledao imao sam osjećaj da su igrači mamurni a da je igračima Apoela utakmica života
sve u svemu prvi gol za Apoel dao je bivši igrač Partizana Mirosavljević koji je bio sam kao duh na penalu i neje mu bilo teško dati gol glavom
drugi gol ista situacija opet nabačena lopta odbrambeni igrači Partizana ko ukopani pa nije bilo teško Zewlakowu da da gol sa vrha peterca
mogu još samo reći da sam razočaran igrom i zalaganjem "mojih"igrača a samo ih čudo u revanšu vodi dalje
cale

Van mreže prodigy

• Moderator
  • Super clan
  • *
  • Like: +21/-5
  • Pol: Muškarac
  • out off space

« Odgovor #2 poslato: 30.07.2009. 20:46:54 »
pa kolega cale,cuda se desavaju ;)

moras imati vjere do kraja...

evo veceras igra sarajevo protiv helsinborga...

nadat se samo da ce ko sa naseg balkana pokazati ostatku svijeta kako se igra nogomet,da nismo levati ;)

mentalit nas jebe :occasion14:

Van mreže cale

• Senior clan
  • *
  • Like: +9/-0

« Odgovor #3 poslato: 31.07.2009. 01:15:09 »
ma čuda se događaju ali rijetko evo malo kladionicu prelisto pa bruka Zvezda izgubila,Rijeka kod kuće igubila,Vojvodina neriješeno,Hajduk isto,Slavija iz Sarajeva izgubila ma neznam bolje ne gledat,nego negdje :occasion14: poslije se lako :sleepy2:
cale