Molim vas da se prijavite ili se registrujete.
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

VLADIX SAT forum

19.04.2026. 15:18:05
Vijesti: Sve što Vam treba, tu smo mi !

Autor Tema: CUDNI ZVUKOVI NA RACUNARU  (Pročitano 3291 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže regedit

• Junior clan
  • *
  • Like: +2/-0
  • I did it my way

CUDNI ZVUKOVI NA RACUNARU
« poslato: 02.06.2009. 20:37:16 »
Do maloprije sam mislio da haluciniram,ali sam dobio potvrdu i od kucnog savjeta da se neki zvuci pojavljuju nekontrolisano. Istraga u toku... Potpuna tisina u sobi,najglasniji je ventilator kucista. Zvuk dopire iz desnog zvucnika (ali samo iz desnog). Prislonim ga na uvce i pazljivo slusam,nesto kao dijalog. Ne reaguje na pojacavanje tona,ni na iskljucivanje rutera...
Kad je pocela neka muzika (usput dijalog je,nesto kao turski ili sl.)skontao sam da je neki radio signal. Da li se nekom dogodilo nesto slicno?
Ovo je vise za Riplija nego za forum.  :pitamse:

Van mreže Maverick

• Admin 2
  • Super clan
  • *
  • Like: +135/-9
  • Pol: Muškarac
  • Semper Fidelis...Without Fear

Odg: CUDNI ZVUKOVI NA RACUNARU
« Odgovor #1 poslato: 02.06.2009. 20:55:43 »
 :lol_sign: pa ti odmah na Dosiee x, nije to ništa neobično, interferencija na nekom valnom području, znači tvoj zvučnik hvata neki radio signal iz etera i to je to. Bojim se da će Mulder i Scully ovdje ostat kratkih rukava. Pogledaj u specifikacijama zvučnika na kojoj frekvenciji rade, pa će to možda pojasnit situaciju...

Van mreže Ak@i

• Moderator
  • Forum pomocnik
  • *
  • Like: +17/-4
  • Pol: Muškarac
  • Ne brze od...............200 km/h

« Odgovor #2 poslato: 02.06.2009. 22:49:28 »
Ovo je vise za Riplija nego za forum.  :pitamse:
Ma najverovatnije Poaro bi trebao da se ovde ukljuci! ;)
Kao sto rece kolega vvidak pokupio si neki signal fm frekvencije,mada nista neobicno veruj mi! Tacnije to se desava ako se neki od fm prijemnika sumnivog porekla proizvoda i poznate marke nadje u blizini,tacnije na nekom odredjenom rastojanju od tvog zvucnika,ovaj lagano skupi signal i distribuira ga dalje! (pricam iz iskustva sa komsijskim radio prijemnikom i mojom zvucnikom)
Mada sam imao iskustva i na tv prijemniku na odredjenoj frekvenciji komsijin mali 3 sprata iznad mene igra Super Mario,a ja dole grickam nokte kako je nespretan i stalno pada na gluposti!(uzivo prenos igranja klinca na Segi)

Van mreže regedit

• Junior clan
  • *
  • Like: +2/-0
  • I did it my way

« Odgovor #3 poslato: 02.06.2009. 23:13:05 »
O.K hvala,na takvo nesto sam i sumnjao. Samo,Marti Misterija rece da je Mel Gibson imao slican slucaj u jednom filmu... :rlol: ,zezam se. Vidim da je opste raspolozenje na nivou,a i ovdje kod mene su "planule" dvije boce "vranca",pa ajde,"Long life to rekonstruisani Vladix and all members of gorenavedeni" :ziveli: