Imam problem vec dulje vrijeme. Stavim si metadream 1927 ( onaj od perry-a) i sve radi uredno i ubacim si softcam kljuceve, sve super ali nakon mozda minute sto ga upalim reciver prestane reagirati na moje komande. Ne reagira niti na daljinski niti na one tipke sto se nalaze na njemu, ne mogu ga niti ugasiti, ali slika i dalje radi, prikazuje ju i sve samo ne reagira na nikakve tipke. Jedino ga mogu ugasiti na onom prekidacu odozada i tako ga i upaliti. I onda opet minuti lijepo radi i zatim prestane reagirati. Probavao sam i druge verzije metadreama i uvijek ista stvar, pa sam i resetiravano na tvornicke postavke, pa druge liste ubacivao i uvijek ista j...na stvar se desava. Jedino kad dreamsoft ubacim onda ne blokira uopce.
Molim vas pomoc!!! Nek mi neko posalje svoj metadream za koji zna da je pouzdan.
Edit: da, i bio sam ubacivao onaj signal reanimator i probavao neka rjesenja sto su ponuđena u vec slicnim temama i stvar se bila samo pogorsala. Morao sam ga Jtag-at. Metabox je original.