Molim vas da se prijavite ili se registrujete.
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

VLADIX SAT forum

17.08.2026. 12:48:50
Vijesti: Sve što Vam treba, tu smo mi !

Autor Tema: Renault Twingo  (Pročitano 3255 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Maverick

• Admin 2
  • Super clan
  • *
  • Like: +135/-9
  • Pol: Muškarac
  • Semper Fidelis...Without Fear

Renault Twingo
« poslato: 09.11.2007. 23:34:15 »
Više od 2,4 milijuna Twinga prodano je nakon lansiranja u travnju 1993. godine. Da, 14 godina je simpatični mališan s nama što samo potvrđuje koliko je dobro Renault pogodio s predstavljanjem automobila kojeg je konkurencija dočekivala s podmijehom. Ubrzo su shvatili kako griješe. Druga generacija koju gledate stoga im težak zadatak – nastaviti uspješnu priču. Novi je Twingo
namijenjen mnogo široj ciljnoj skupini kupaca. Zanimljivo, novi će se model proizvoditi isključivo u tvornici u Novom Mestu u Sloveniji s ugrađenom plastikom koju djelomično proizvodi  tvrtka AD Plastik.

Van mreže nenadka

• Senior clan
  • *
  • Like: +1/-2

Odg: Renault Twingo
« Odgovor #1 poslato: 21.12.2008. 08:12:56 »
Je upravu si  , ja imam "stari" model , najveća mana mu je što troši 4,5 litara ;D na sto a ide i do 170 kmh , barem moj.........
Novi mi se upće ne sviđa jer je izgubio draž malog i kompaktnog auta ........

Van mreže trucker

• Moderator
  • Forum pomocnik
  • Like: +30/-0
  • Pol: Muškarac

« Odgovor #2 poslato: 22.12.2008. 21:22:41 »
ja sam ih nekoliko puta tovario u n.mestu za razne destinacije po europi i mogu reci da je simpatican,rekao bih:pravi ženski auto.a vidio sam i da ih ima vise verzija motora,postoje čak neki kao "nabrijani",takvi imaju mjerač okretaja motora nekako na sredini konzole

Van mreže nenadka

• Senior clan
  • *
  • Like: +1/-2

« Odgovor #3 poslato: 27.12.2008. 07:22:53 »
Je , ali mi se bez obzira na to sve nesviđa , ali i troš ibarem 2 litre više doduše ide (provjereno) i do 190 kmh ........ :-\