Hi dobri ljudi !
Prvo se moram izvinjavati se , ako je moja poruka tako ispala , da ja nekoga krivim zbog ovog sranja ,
budite sigurni , da ama i apsolutno nikome ne dajem krivicu za to , jer sam to ja , i samo ja sj**o !
Htio sam da ubacim jednu pozadinu za MB , i to sam radio sa metabox-loaderom , što je na francuskom
(text meni-a) , znam engleski i njemački al hebat ga , francuski ne znam i tu sam uletio u zamku !
I kad sam prebacio u rec ,taj mali .bin file , ispisao mi je "good" , no , nije rec počeo da radi , kao što sam to
očekivao, i ja ugasio , pa ponovo upalio !!! To je bila ona naj kobnija griješka , što sam mogao da radim , i tu
mi je zablokirao na "on" ! Jer ovako nešto sam imao več jednom , ali nisam bio gasio rec , pa sam mogao da ubacim
novi SW , i ponovo je sve bilo u redu !!E sad za Metabox , orginal ili nije , bog če znat ! Piše made in Korea , ja sam gledao na stranicama Koreanskih proizvođača MB-a , boga mi , ali niti jedan Metabox 3 iz njihove serije nije izgledao ko moj rec , toliko o tome ! Jedino to mogu da tvrdim da je rec , dosta osjetljiv . A ne bi imao probleme ni s time , da
su stavili ono prokleto podnožje za jtag konektor ! Zato sam vas zamolio da mi"AKO" može neko ,( koji možda doživio sličnu situaciju ) pomoč ! Ako ne može , morat ču igrat "ruski rulet" , toga sam bio svjestan !
Još jednom puno pozdrava " robit "