Molim vas da se prijavite ili se registrujete.
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

VLADIX SAT forum

08.08.2026. 21:32:02
Vijesti: Sve što Vam treba, tu smo mi !

Autor Tema: volonterstvo  (Pročitano 2491 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže guns n roses

• Admin 2
  • Super clan
  • *
  • Like: +105/-1
  • Pol: Muškarac

volonterstvo
« poslato: 26.07.2008. 13:00:17 »
zamislite u ovom brzom tempu života koji nam je nametnut globalizacijom našeg plavog planeta,da odvojite 10 dana i da pomognete drugom bez naknade-što i jest volonterizam.nitkom nije za zamjeruti pogotovo s prostora bivše yuge,da ne može ili nema vremena,zašto?nije lako biti volonter, jer nije nam bajna financiska situacija u kući-i ništa nije sigurno-pogotovo posao.ima ljudi, ne mogu reći koji su bez ikakve naknade ili poticaja uvijek spremni pomoći drugima-hvala im!cure koje su došle kod mene, a ima ih iz švicarske,češke,španjolske,slovačke...,došle su tim ciljem da pomognu ljudima,većinom povratnicima starije populacije koji nisu u mogućnosti sami o sebi brinuti.hvala im na pomoći u moje ime i divim im se kojim žarom i tempom to rade,zamislite curu iz berna koju dovezem u neku divljinu,punu zmija i čega još,a kad uđu u kuću punu miševa,štakora i svega još,da nema odbojnost prema svemu tom.možda  i kod nas za jedno nadamo se kratko vreme uđe duh pomoći jedni drugima-pozdrav i hvala cure

Van mreže Maverick

• Admin 2
  • Super clan
  • *
  • Like: +135/-9
  • Pol: Muškarac
  • Semper Fidelis...Without Fear

Odg: volonterstvo
« Odgovor #1 poslato: 04.08.2008. 20:45:24 »
Svaka čast i za svaku pohvalu. Možda bi nam svima ovo trebalo biti poticaj u životu :)