Molim vas da se prijavite ili se registrujete.
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

VLADIX SAT forum

06.08.2026. 01:39:05
Vijesti: Sve što Vam treba, tu smo mi !

Autor Tema: Colosseum 1.0 Maxvar  (Pročitano 2967 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže jaws

• Senior clan
  • *
  • Like: +7/-1
  • Pol: Muškarac
  • sat fan

Colosseum 1.0 Maxvar
« poslato: 19.11.2008. 10:34:48 »
Evo pošto nisam dosad imao priliku za probati , ja ga stavio jučer , upogonio gbox 2.25 , ubacio Don@ listu i radi ko urica. Za divno čudo na sat.forumu sam našao sve što mi treba za Colosseum i sa Mirinim skinom MX-C5 izgleda sasvim OK. Za sada ću ga ostaviti neko vrijeme da vidim karakteristike , jedina mana je što blu panel neradi zbog prestanka rada CTEAM-a . Zanima me samo zašto su prestali sa radom. Evo toliko , ako neko treba pomoć u vezi sa Colosseumom neka slobodno upita, tu sam. Pozz

Van mreže flyaway83

• Senior clan
  • *
  • Like: +3/-0

Odg: Colosseum 1.0 Maxvar
« Odgovor #1 poslato: 23.11.2008. 12:53:25 »
ovo je image,kako radi treba pitati vidaka,da vidimo sta on kaze????? :P :P :P

Van mreže Maverick

• Admin 2
  • Super clan
  • *
  • Like: +135/-9
  • Semper Fidelis...Without Fear

Odg: Colosseum 1.0 Maxvar
« Odgovor #2 poslato: 23.11.2008. 16:47:48 »
Mene je prošla faza testiranja različitih imagea jerbo u osnovi postoji nekoliko imagea a ostalo su sve klonovi.

Dakle kao prvo

Neutrino - Osobno mi se ne sviđa jerbo je puno drugačiji po strukturi od drugih, a samim tim i puno kompliciran

Gemini - Dobar image koji iz principa ne koristim jerbo su tvorci brezobraznici koji su ubacili time bomb u image, a time bomb je ljudima uništio neoriginalne dreamboxe

Nabilo - Moj favorit, dobra podrška, stabilan, brz i pouzdan, a autor nema veze s dream multimedijom pa se vlasnici kineza ne moraju bojat da će se snjim dogodit neki problem, uz to najbolja podrška na nabilo serveru ( dakle do svih plugina i emua dolazite direktno s dreamom )

Svi ostali su po meni manje ili više kopije nekog od ovih imagea ( eventualno mi je još prihvatljiv Nemesis, ali ni on nije ništa spektakularan.

To je moje mišljenje nakon isprobavanja puno imagea preko multiboota, ali to ne znači da se svi moraju slagat samnom.