Molim vas da se prijavite ili se registrujete.
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

VLADIX SAT forum

11.06.2026. 08:56:50
Vijesti: Sve što Vam treba, tu smo mi !

Autor Tema: Metabox 2  (Pročitano 3003 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže 1709966

• Novi na forumu.
  • *
  • Like: +0/-0

Metabox 2
« poslato: 18.10.2007. 23:02:46 »
 Pozdrav svima!!

Prije svega zahvaljujem Vladixu na pomoći oko riješavanja problema na ovom reciveru.

I da ohrabrim one koji  koji su tek kupili Metabox 2 i kreću od početka.Po meni odličan reciver za uloženi novac.Evo ja sam za nekoliko dana zahvaljujući ovom forumu od njega napravio odličnu mašinu!!

Pitanje samo jedno:Gdje bi pronašao noviji Matasoft koji  u sebi sadrži osim ponuđenih i hrvatski jezik? 

Pozdrav!!!!

Van mreže 1709966

• Novi na forumu.
  • *

Odg: Metabox 2
« Odgovor #1 poslato: 18.10.2007. 23:21:46 »
Da pojasnim!!

Prilikom kupnje prije tjedan dana u njemu je bio Metadrim od 2006.sa hrvatskim jezikom!!Metadrim koji sam ubacio ga nema.

Radi na engleskom.Ako ima,radi boljeg snalaženja ubacio bi koji ima i hrvatski jezik!!

Van mreže VLADIX

• www.vladix.net
  • Administrator
  • Super clan
  • *
  • Like: +96/-4
  • Pol: Muškarac
    • VLADIX.NET

« Odgovor #2 poslato: 19.10.2007. 00:15:19 »
METADREAM nema Hrvatski.

Van mreže 1709966

• Novi na forumu.
  • *

« Odgovor #3 poslato: 19.10.2007. 10:02:24 »
Moj  Metabox ispod utora za karticu ima gravuru,pa smatram da je original.Najnoviji Metadraam sam ubacio bez problema.Ne znam koji je software bio u njemu, ali je imao hrvatski meni.
Najvažnije je da sve radi kako treba,a jezik ne bi trebao biti nikakav problem ,a osim toga važno je kad dođe do problema,da preko ovog foruma možemo sve riješiti.

Pozdrav!!