Molim vas da se prijavite ili se registrujete.
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

VLADIX SAT forum

29.03.2024. 06:34:40
Vijesti: Sve što Vam treba, tu smo mi !

Autor Tema: Dostupan Flash Player 10.3  (Pročitano 2608 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže panter666

  • Globalni moderator
  • Super clan
  • *****
  • Poruke: 2025
  • Like: +36/-0
  • Pol: Muškarac

Dostupan Flash Player 10.3
« poslato: 16.05.2011. 21:03:59 »


Adobe je pustio u distribuciju svježu verziju Flash Playera za mobilne platforme i osobna računala, s naglaskom na većoj stabilnosti i sigurnosti.

Veće performanse u prikazu videa trebale bi biti vidljive na mobilnim uređajima s Androidom Honeycomb

Adobe je pustio u distribuciju novo izdanje Flash Playera za platforme Android, Linux, MacOS i Windowse. Flash Player 10.3 donosi veću stabilnost, sigurnost i bolju zaštitu privatnosti za krajnjeg korisnika te nekoliko novina.

Developerima će se svidjeti mogućnost mjerenja statistike distribucije Flash sadržaja s njihovih stranica te mogućnost poništavanja akustičke jeke, namijenjeno implementaciji VoIP-a, govornoj komunikaciji u igrama, online konferencijama i slično. Potonja mogućnost je posebno korisna za visoku kvalitetu zvuka bez korištenja headseta prilikom glasovne komunikacije Internetom, tvrdi Adobe.

Ova verzija Flash Playera dozvoljava brisanje lokalnog cachea (dostupno kroz opcije podešavanja privatnosti unutar Internet preglednika) te ima veću sigurnost i implementiranu notifikaciju automatskog updatea za MacOS. Među mobilnim korisnicima najveći dobitak u performansama trebali bi iskusiti vlasnici Motorolinog tableta Xoom i sličnih uređaja pokretanih Androidom 3.1. Preuzimanje plugina moguće je na službenim stranicama.
http://get.adobe.com/flashplayer/