Digitalne satelitske (DVB-S) i zemaljske (DVB-T) tehnologije > Satelitska televizija

Preporuka HD receivera do 170€?

(1/3) > >>

SuhiJr:
Opet ja trazim receiver. ;) Ovaj put neki HD sa dobrom podrškom, CSom i moze a i nemora s DVB-T tunerom. Ja sam neke našel po netu, pa me zanima koji je mozda od njih najbolji. Kod nekih se spominje WiFi kao opcija, što bi meni bilo bilo vise nego potrebno da ne rezvlačim kabel po kuci :D

1. Amiko SHD-8900 Alien - 1100kn (150€)
2. Amiko STHD-8800 - 1100kn (150€)
3. Optibox Alligator - 1300kn (175€)
4. Optibox Koala HD - 1200kn (163€)

Po do sad procitanom po netu ovaj mi se "vanzemaljac" cini jos najboljim izborom (spominje se i wifi preko USBa) ali mi je i sumnjiv pa zato pitam vas ili imate neki peti koji je u tom cjenovnom rangu a bolji od navedenih. Ovaj drugi amiko po redu cini mi se jako slican samo sto ima jos i DVB-T tuner pa ukoliko isti softver ide u njega bolje bi mi paso.

Fala.

scoobydoo:
Meni je lik u dućanu govorio da frendu kupim ili aliena ili koalu, no njegova preporuka je bila Koala HD. Dobra podrška, lijep dizajn i jednostavnost u korištenju je po meni prednost koale.
Mada je i alien u tom rangu, no preporuka mu je bila koala pa eto, ako ti što znači moj odgovor....

prodigy:
ako neznas nista znas cijenu ;D

koji god da kupis neces pogrijesiti,jer najbitnija ti je podrska rec-a...

od ova dva naravno da prednost imaju 3. Optibox Alligator - 1300kn (175€)
                                                        4. Optibox Koala HD - 1200kn (163€)

vojkan:
Reci šta te zanima kod risivera , malo konkretnije pa da ti predložimo . Lično sam testirao sve od njih a sad prelistavam Anacondu . Znači nešto što bi te zanimalo da risiver može da radi , jer sam sve te kante kako ja inače zovem risivere prelistao i znam im "relativno" dobre i loše strane .

SuhiJr:
Pa zanima me kvaliteta slike, mogucnost CS-a, da li radi wifi preko usb-a, i naravno podrška u budućnosti kakva se predviđa. I oni dodatci su super stvar YouTube i sl. koji ima vecu mogucnost prosirenja sa dodacima.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju