Molim vas da se prijavite ili se registrujete.
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

VLADIX SAT forum

28.03.2024. 09:16:19
Vijesti: Sve što Vam treba, tu smo mi !

Autor Tema: sretna nova godina  (Pročitano 2495 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže vatrogasac

  • Moderator
  • Forum pomocnik
  • *
  • Poruke: 748
  • Like: +22/-2

sretna nova godina
« poslato: 31.12.2010. 20:15:48 »
    * Zaboravi svu tugu, muku i boli, u ovoj godini samo voli, i ne dozvoli da ti želje netko kvari, u ovoj godini sve ih ostvari. Sretna Nova godina!
    * Danas naiđoše dvije dame i pitaju za tebe. Nisam im dala tvoj broj telefona nego tvoju adresu. Očekuj da ti uskoro navrate, rekoše da se zovu radost i sreća. Sretna Nova godina!
    * Pogledaj na kalendar, prolaze dani, a meni se čini da je isto k’o lani. Nije isto godina je nova pa neka ti donese bezbroj bezbrižnih snova.
    * U ovim sitnim satima, kad 2011. stoji pred vratima, i sve zadnje minute broje, sa vama su misli moje. Puno sreće, ljubavi i mira od sveg srca! Sretna Nova svima!
    * Sve što je dobro, što se srećom zove nek te prati od godine Nove. Sve što je loše i nemir stvara, neka odnese godina stara. Sretna Nova godina!
    * Dok čitaš poruku ovu i čekaš godinu Novu, iz mog srca primi želju, dočekaj je u veselju. Nek ti je život pun sreće i snova, nek ti je sretna godina Nova.
    * Mnogo sreće i lijepih snova neka ti donese godina nova, a bol i tugu što vrijeme stvara nek odnese godina stara.
    * Prijatelji su kao zvijezde. Ne vidiš ih uvijek, ali znaš da su uvijek tu negdje… Sretna Nova Godina!
    * Neka sva sreća svijeta pripadne tebi, neka ti ljubav bude uzvraćena u istoj mjeri, neka sve što je lijepo bude tvoje, to iskreno želi srce moje. Sretna Nova godina!
    * Dok čestitku čitaš ovu i godinu čekaš Novu, iz mog srca primi želju, dočekaj je u veselju. Neka ti je život pun sreće i snova, neka ti je sretna godina Nova!
    * Kad ponoć odsvira, ura svaka i tisuće čestitki poleti iz mraka, jedna velika želja plovi, neka vam se ispune svi snovi.
    * Uđimo u Novu godinu s najboljim odlukama, da ćemo s dobrim nastaviti, loše ispraviti, prljavo očistiti i sve ružno u životu ukloniti.

Sretna Nova godina!

Van mreže vatrogasac

  • Moderator
  • Forum pomocnik
  • *
  • Poruke: 748
  • Like: +22/-2

Odg: sretna nova godina
« Odgovor #1 poslato: 01.01.2011. 17:01:51 »
http://www.speedtest.net/result/1092951474.png
ovo je moja brzina ali nazalost nepravilno ocitana  BangHead.gif