Molim vas da se prijavite ili se registrujete.
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

VLADIX SAT forum

28.03.2024. 10:14:28
Vijesti: Sve što Vam treba, tu smo mi !

Autor Tema: Novi logo MTVNHD  (Pročitano 3035 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže lazarevicb

  • Moderator
  • Forum pomocnik
  • *
  • Poruke: 649
  • Like: +21/-12

Novi logo MTVNHD
« poslato: 28.09.2010. 16:38:03 »
5. listopad 2010 MTVNHD, međunarodnom visoke definicije kanal iz portfelja MTV Networks International - uvodi novi logo. Također, s obzirom na pokretanje Nickelodeon HD, s MTVNHD vikend bend nestaje iz crtića, a profil stanice će postati 100% glazbe. MTVNHD, koji je osnovan u 2008, dopire do više od 7 milijuna kućanstava u 29 zemalja širom svijeta.

Nedavno, distribucija stanice proširen na Bugarsku, gdje oni nude je dodan u lokalnom operateru Blizoo, kao i dodatne ugovore o distribuciji u Latinskoj Americi: VTR, Telefonica i GTD Telsur u Čileu, TCC, Nuevo Siglo kabelski i Punta Monte kabel u Urugvaj, a Telecentro Cablevision u Argentini, što ukazuje na još jača prisutnost u regiji MTVNHD.

Stanica MTVNHD postupno proširuje svoju ponudu programski i od 2011 računat će se više od 1000 sati sadržaja visoke definicije. Trenutno, u priopćenju nudi gledateljima MTVNHD glazbe (nekomprimirani 3, Glazba abeceda, Essentials), izbor najzanimljivijih koncerata zvijezda (Jukebox Serija London live nastupima, festivalima, Rock Am Ring, Roskilde, Isle of MTV, koncerti, Lady Gaga, Muse i The Killers), i Također nudimo i glazbene produkcije s MTV i VH1 (pripovjedači, MTV Unplugged, Hip-Hop Honors) i mnogi drugi.

Novi logotip je osmišljen od strane tima Varšavi dizajn studio te je dio cjeline stambenog kanal. Proizlaze dva logotip u boji - crno i zlato.

Obitelj kanala visoke razlučivosti MTVNI portfelj sastoji se takve stanice kao MTVNHD, Comedy Central HD (Velika Britanija), VH1 HD (Brazil) i Nickelodeon HD, koji će se 5. listopada u Velikoj Britaniji nude operater Sky, debitirat će u 2011 također Poljska.

Web stranica: www.mtvnhd.com
S¨¨ budalom se ne treba svadjati prvo te spusti na svoj nivo pa te dotuce s¨' iskustvom" ...