Molim vas da se prijavite ili se registrujete.
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

VLADIX SAT forum

18.04.2024. 05:28:30
Vijesti: Sve što Vam treba, tu smo mi !

Autor Tema: Sky Italia pusta kanal u 3D  (Pročitano 2290 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže lupo77

  • Junior clan
  • *
  • Poruke: 41
  • Like: +1/-0

Sky Italia pusta kanal u 3D
« poslato: 28.09.2010. 14:51:39 »
Nakon glasina koje su progonili u posljednjih nekoliko tjedana, Italiju obuhvaća Sky 3D (prvi bradcaster talijanski) i to početi prijenos uživo (i u tri dimenzije) dio Ryder Cup golfa.

Izazov koji podsjeća na okus koji je počeo prije četiri godine i osvojio. U 2006, u stvari, kada malo tko vjerovao da bi mogao biti komercijalni uspjeh, Sky Italije kladiti na visoke razlučivosti. Nije bilo mnogo stručnjaka koji vjeruju da je od standardnog TV tako skupo da je u mogućnosti da opstane. Ali to je ono što se dogodilo. Najmanje konzalting brojeva. Da, jer četiri godine od lansiranja Sky Italije, danas ima oko dva i pol milijuna pretplatnika (gotovo polovina cijeli park) da imaju HD dekoder. Ovaj izbor je opravdana dostupnost kanala je narasla mjeseca nakon mjesec dana. U stvari 40 HD kanala u buket od Murdocha satelitske platforme.

Sada, osvajanje ove oklade, ako se prebacite na drugu, jedan od najfascinantnijih izazovima TV i potrošačke elektronike u narednim godinama: 3D. Sky Italija će poslati u tri veličine i izravan sljedeći Ryder Cup, golf, koji će početi 1. listopada, a od 1927, održava se svake dvije godine viđenje suprotne američkim nacionalnim i izbor najboljih europskih igrača. U početku će se kanal u 3D-u, ali prema onome što je Wired.it, eksperiment koji će se tek prošle nedjelje na turniru, te će biti uslijedile su i druge pripreme prigode. Webcast će se vidjeti na kanalu 206 za pretplatnike koji posjeduju okvir HD prijemnika ili MySkyHd i (naravno), TV u 3D naočale uključeni.

Za debi u 3D je vjerojatno izbor je pao na ovom natjecanju iz dva razloga. Prvi: da je sportski događaj i gotovo uvijek u prošlosti su one prigode prenijeti tehnološke inovacije u području televizije (mislim 2006 Svjetsko nogometno prvenstvo za HD ili one za 70-televizija u boji). Drugi: izbor Europske Ryder Cup će se dva talijanska brata Francesco i Edoardo Molinari, vrlo popularna u tom razdoblju za svoja postignuća.

Početak emitiranja u 3D će pomoći Sky Italija postati "prvi nakladnik u tri dimenzije"  Od ovdje da biste išli na sigurnu poslovni uspjeh sada nitko ne može znati. No, s obzirom kako stvari je otišao s HD, možemo biti optimisti.