Molim vas da se prijavite ili se registrujete.
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

VLADIX SAT forum

29.03.2024. 08:07:28
Vijesti: Sve što Vam treba, tu smo mi !

Autor Tema: UEFA Superkup: Atletico bolji od Intera  (Pročitano 2238 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže prodigy

  • Moderator
  • Super clan
  • *
  • Poruke: 1820
  • Like: +21/-5
  • Pol: Muškarac
  • out off space

UEFA Superkup: Atletico bolji od Intera
« poslato: 28.08.2010. 08:27:04 »


UEFA Superkup: Atletico bolji od Intera

Nogometaši madridskog Atletica pobijedili su u Monte Carlu momčad Intera 2-0 u dvoboju UEFA-inog Superkupa.
Tako je osvajač Europa lige (bivšeg Kupa UEFA-e) prošle sezone bio bolji od pobjednika Lige prvaka. Zasluženo, jer je Atletico u ovoj utakmici pokazao više i bio bolja momčad, a Interu je propala prilika za osvajanjem petog trofeja ove kalendarske godine, u kojoj su prethodno osvojili talijansko prvenstvo, Kup Italije i nedavno talijanski Superkup, te, dakako, Ligu prvaka.

Atletico je poveo u 62. minuti. Antonio Reyes je u punom naletu ušao u kazneni prostor Intera, malo mu je čak i zasmetao Agüero, ali Reyes se nije dao smesti. Zadržao je kontrolu nad loptom, fino slomio Maicona te prizemnim udarcem lijevom nogom svladao Julica Cesara.

Konačnih 2-0 postavio je Sergio Agüero u 83. minuti. Simao Sabrosa uputio je s lijeve strane prizemni centaršut, Interovi braniči reagirali su pritom vrlo loše, a Chivu nije uspio ispratiti Agüera koji je iz neposredne blizine bez problema pospremio loptu u mrežu.

U 90. minuti, Inter je mogao postići barem počasni gol, ali argentinski napadač Diego Milito, najbolji igrač Lige prvaka prošle sezone, nije uspio realizirati kazneni udarac. Njegov udarac s bijele točke obranio je Atleticov vratar De Gea.

Atleticova pobjeda je potpuno zaslužena, jer je španjolska momčad uputila sedam udaraca u okvir gola, a talijanski i europski prvak samo dva...