I sve što život nosi > Svijet automobila

Najskuplji salon u HR: 10 milijuna eura leži u daš?ari na kraju grada!

(1/2) > >>

trucker:


Preko puta ulaznih vrata bijeli Lamborghini Murcielago, s desne strane srebrni Mercedes S 63 AMG, preko puta zlatni Audi S8 i crni Porsche 911, na drugom kraju srebrni Maserati Quattroporte… Ne, nismo na jednom od blještavih svjetskih salona, nego na carinskom smjestilištu u Radničkoj cesti 222, srcu industrijske zone Zagreba. A spomenuti automobili nisu okruženi ljupkim hostesama pod blještavim svjetlom reflektora, nego propadaju u hangaru od trulih dasaka, prekriveni prstom prašine, ptičjeg izmeta i najlonskim ceradama.

U jednom hangaru i na otvorenom propada stotinjak automobila oduzetih u akcijama hrvatskih carinika, čija se ukupne vrijednost kreće oko 10 milijuna eura. Riječ je o automobilima čiji su vlasnici pokušali prevariti državu – bilo da su neovlašteno upravljali vozilima na strane registarske tablice ili su sjeli za upravljač automobila uvezenog na braniteljsku povlasticu.Pune četiri godine prašinu u hangaru skuplja crni Porsche 911 Carrera, čiji bi vlasnik  samo na ime ležarine trebao platiti punih 54.000 kuna. A to je već cijena nove Dacije Sandero.

Porsche 911 Carrera

U hangaru od: 2006.

Cijena (nov): 120.000 eurascoobydoo:
Žalosno....  :(  :'(
Ja moram vozit službeni auto, a ovi picolovci propadaju bez veze.
A tak bi mi dobro došao jedan da ga prodam......  aaa.gif
Ili da ga daju nekom od nas sa foruma tko si još nije uništio život rekavši sudbonosno DA našim dragim suprugama  ;D
Sa ovakvim pilama, lov na komade je 100% zagarantiran  0.gif

Ak@i:
Kolega Scooby pa moglo bi i za nas koji smo rekli to DA,bez obzira....brza voznja je uvek nesto posebno....posebno u ovakvim brrrrmmmmmmm  aaa.gif

trucker:
http://www.youtube.com/watch?v=yETyE0YEP88&feature=player_embedded

scoobydoo:
 :taptap: :taptap: :taptap: :taptap: :taptap: :taptap: :taptap:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju