Molim vas da se prijavite ili se registrujete.
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

VLADIX SAT forum

19.11.2017. 03:52:05
Vijesti: Sve što Vam treba, tu smo mi !

Autor Tema: pomo? molim  (Pročitano 3798 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže prodigy

  • Moderator
  • Super clan
  • *
  • Poruke: 1820
  • Like: +21/-5
  • Pol: Muškarac
  • out off space

Odg: pomo? molim
« Odgovor #15 poslato: 12.03.2010. 21:45:51 »
jesi ti kolega citao toturijal metaboxa???

jel tamo je objasnjeno bas detaljno kako se ubaciva sw u metabox i sta sve treba ciniti...

a factory reset nemozes da ne pronades na recu,samo daljinac u ruke i menu...

jel ako hoces novi sw ubacivati,moras imati kabal,ustiman port na comp-u i filesender...

bez toga nista,to sve sebi lijepo ustimas,pripremis i ostaje samo sw ubaciti i poslije listu kanala... hello.gif

Van mreže Ak@i

  • Moderator
  • Forum pomocnik
  • *
  • Poruke: 518
  • Like: +17/-4
  • Pol: Muškarac
  • Ne brze od...............200 km/h

Odg: pomo? molim
« Odgovor #16 poslato: 16.03.2010. 02:42:21 »
Kolega koliko sam primetio u prvom postu kada si postavio pitanje sta i kako napisao si da si uradio reset kanala,tako da ti sada nece biti nista teze uraditi ponovo. Kolega prodigy ti je sve sabrao na jedno mesto da ne juris ali ipak ne moze niko od mas odraditi deo posla koji ces ipak ti sam morati da uradis! Za reset je barem lako udjes u meni na recu,spustis ja mislim da bi trebalo biti zadnje pise factory reset,pritisnes na njega i rec ti je skroz prazan,nakon toga postupak lagano povezivanje kompa i reca, ubacivanje sw-a,ubacivanje liste i to bi bilo to! U svakom slucaju sve polako i ako ti nesto koci slobodno pitaj,ali ako pratis upustva nemas sta zeznuti tako da se barem toga ne plasis!

Van mreže purger 525

  • Junior clan
  • *
  • Poruke: 34
  • Like: +0/-0

Odg: pomo? molim
« Odgovor #17 poslato: 21.03.2010. 12:24:06 »
a jel moram imat reciver spojen odjednom na komp i na tv ili ne?

Van mreže Ak@i

  • Moderator
  • Forum pomocnik
  • *
  • Poruke: 518
  • Like: +17/-4
  • Pol: Muškarac
  • Ne brze od...............200 km/h

Odg: pomo? molim
« Odgovor #18 poslato: 21.03.2010. 15:08:12 »
Kolega ne moras odjednom imati spojeno sve troje! Mozes odraditi rec sa tv-om da bi zavrsio da rec odradis na factory reset,onda povezes rec sa kompom,odradis ubacivanja liste,sw-a,onda opet povezes rec i tv.

Van mreže purger 525

  • Junior clan
  • *
  • Poruke: 34
  • Like: +0/-0

Odg: pomo? molim
« Odgovor #19 poslato: 19.04.2010. 21:53:06 »
jel ima lista jannala kao što sam imao tj da su raspoređeni crtani domaći sport i to
ja ubacim listu al nemogu ubacit ključeve jel ima ključeve za premiere ili neke kodirane kanale

hvala

Van mreže robit

  • Moderator
  • Iskusan
  • *
  • Poruke: 299
  • Like: +25/-0
  • Pol: Muškarac

Odg: pomo? molim
« Odgovor #20 poslato: 19.04.2010. 22:30:52 »
Za  Premiere ili  bolje  rečeno Sky Germany  , nema  više ključeve  za  gledanje  , jer  su  promjenili  sustav  za kodiranje  , i  prešli  su  na NDS  sa  Nagre 2  !! Jedini  način  ti  je  Cs
(cardsharing )  da  gledaš  Sky G  ili  kupit  karticu  !!

Van mreže prodigy

  • Moderator
  • Super clan
  • *
  • Poruke: 1820
  • Like: +21/-5
  • Pol: Muškarac
  • out off space

Odg: pomo? molim
« Odgovor #21 poslato: 20.04.2010. 14:40:33 »
evo kolega ovo ti je lista kanalakoje mozes pratiti kada ubacis zadnji soft...
Nagravision:
-------------
-------------
1. digi tv Package 1°W,
key00 OK!
key01 OK!

2. TV Globo 13E°,
key00 Ok!
key01 OK! Add.

Viaccess:
-------------
-------------
1. mezzo, 13°E "12245/H/27500", Ok!
2. SIC International, 16°E "12568/H/3703", Ok!

Mediaguard/Seca :
-------------
-------------
1. Raitalia inter/Rai uno/due/tre/4, "10990/V/27500", 13°E, Ok! "key 0D Add"

Cryptoworks:
--------------
--------------
1. Jetix, 13°E "10723/h/29900", Ok!
2. Arqiva,"romantica1+2 & hustlerTV & ESPN-europe..." 5°E "12111/h/27500", Ok!
3. TNT Germany, ESPN America, DCRB, 9°E "11727/V/27500", Ok!

Biss:
--------------
--------------
1. NBA, "11054/H/30000", 42°E, Ok!
2. Star TV, "11862/H/27500" 42°E, OK!
3. NTVspor, "11054/V/30000" 42°E, Ok!
4. Ictimai TV, "11554/H/2916" 42°E, Ok!
5. MBC International, "11919/H/27500", 26°E,Ok!
6. Abudhabi SP3, "11804/H/27500", 26°E Ok!
7. Aflam TV, 11651V11722 21.5°E, Ok!
8. TeleLombardia, "11541/V/22000", 13°E, Ok!
9. AlJazeera, 10°E, Ok!
10. S2k, 9°E, Ok!
11. tet, 5°E, Ok!
12. TDA3, "Programme national" 5°W, Ok!
13. Canal6, 5°W, OK!
14. TRT6, "11064/H/12667", 8°W, Ok!
15. foxTv, 12°W, OK!
16. Fantasy channel, "11938/H/27500" 9°E, Ok!

DCW:
--------------
--------------
1. XXX Xtreme "12207/H/27500" 13°E, OK! Add.


a sto se tice liste,vec sam ti ih stavio u privitak u prijasnjim postovima...
ako neznas preko satedita napraviti listu,najbolje bi ti bilo da to rucno obavis,naravno da ima tu malo posla,al tako ces sebi urediti sta je po tvom ukusu... :icon_salut:

Van mreže purger 525

  • Junior clan
  • *
  • Poruke: 34
  • Like: +0/-0

Odg: pomo? molim
« Odgovor #22 poslato: 25.04.2010. 15:17:06 »
kako se radi to ručno?

Van mreže Ak@i

  • Moderator
  • Forum pomocnik
  • *
  • Poruke: 518
  • Like: +17/-4
  • Pol: Muškarac
  • Ne brze od...............200 km/h

Odg: pomo? molim
« Odgovor #23 poslato: 27.04.2010. 01:00:56 »
kolega purger rucno ubcivanje liste kanala po svom odabiru je posao koji zahteva malo vremena,ali ovim ne zelim da te odvratim,jer ipak je najbolje sam sebi uraditi ono kako najvise odgovara! Znaci moraces ubacivati rucno frekvencije kanala i sa tog satelita koji zelis gledati! Mada iskreno sada kako vidim kanala je sve manje pa ces makar ustedeti vreme oko upisivanja tako sto ces ubaciti vec gotovu listu,a nakon toga lagano prebaciti na resiveru kanale koje zelis u favorits i onda gledanje! A i kad vec ubacis listu,nadjes sve kanale lako ti je razvrstati kanale po odredjenom rasporedu koji tebi odgovara i otprilike dodjes na isto kao neka nazovi favorits lista,jer kanali su posle poredjani po tvojoj zelji i rasporedu!

Van mreže purger 525

  • Junior clan
  • *
  • Poruke: 34
  • Like: +0/-0

Odg: pomo? molim
« Odgovor #24 poslato: 01.05.2010. 15:31:49 »
ok napravio sve  hvala kaj te gnjavio sad kak ubacivati frekfencije  možeš mi dati savjet kažeš da se kanali gase da kupim karticu ili novi resiver i koji  hvala na pomoći

Van mreže robit

  • Moderator
  • Iskusan
  • *
  • Poruke: 299
  • Like: +25/-0
  • Pol: Muškarac

Odg: pomo? molim
« Odgovor #25 poslato: 01.05.2010. 17:27:52 »
Kolega  Purger , jedini  paket  koji  još  možeš  da  gledaš  prijeko  emulatora  , je  Digi TV  , međutim  su  več  počeli i  kod  Digija  ugasit  kanale  , i  neče  dugo  potrajat  , i  ugasiče  sve  kanale  , i  promjeniče  kodirani  sustan  na  N3 !
Eventualno  još  mjesec  dana  , ako  če  radit  , onda  je  gotovo !! A tvoj Metabox nečeš  moči  da  koristiš  za  Cs (cardsharing) , jer sam ja  probao  sa  Metaboxom 3 , ali  je  to  samo  muka  živa !! Neznam  kao  ti financijsko  stanje  dozvoljava  nabavu  novog  reca  , ali  bi ti  preporučio  da  kupiš  Dreambox , ili  Nytrobox  (klon dreamboxa)  , ali   imaš i  kineskih Dreamboxa  za  još  manje  para  za  kupit  , jer  orginalni  Dreamboxi  su  relativno  skupi  !!
Jer  Dreambox ima LAN  priključak  , preko  koje  možeš  da  vežeš  DM  direktno  na  internet  , pa  ti  Cs  radi  dobro  , i  možeš  da  gledaš  pun  repertoar  kanala  (i Sky Germany)  !!! Sad  naravno  ako  imaš  izvrsne  peerove  za 
svoj  Emu   , (CCcam , Mbox, Gbox )  Cs  ti  radi  , izvrsno , samoštone  bez  griješke  !!!

Pozdrav