Molim vas da se prijavite ili se registrujete.
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

VLADIX SAT forum

19.11.2017. 00:31:40
Vijesti: Sve što Vam treba, tu smo mi !

Autor Tema: problem on,pomozite  (Pročitano 7533 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže zoki25

  • Senior clan
  • *
  • Poruke: 63
  • Like: +0/-0
  • Pol: Muškarac

problem on,pomozite
« poslato: 26.11.2009. 16:24:33 »
aovako ubacio sam listu kanala u svoj metabox 2(original)i reciver je smrznuo i na displeu je on,nakon toga napravio sam jtag kabal i sa jtagmagic ubacio drugi software,nakon toga mi je ostalo on na displeu a sada se vise nemogu ni spojiti sa reciverom ispise ovo:Init JTAG
IDCODE : 1D405041
CPU : STi5518
Stop CPU
Clear Trap : Please Wait...
FAIL WRITE ADR[80000010]=80000000
Init JTAG
DCU Fail)sto da radim pomozite vec se patim 3 dana puko sam ko pracka :'(

Van mreže veca

  • Moderator
  • Forum pomocnik
  • *
  • Poruke: 633
  • Like: +66/-0

Odg: problem on,pomozite
« Odgovor #1 poslato: 26.11.2009. 17:22:48 »

Van mreže zoki25

  • Senior clan
  • *
  • Poruke: 63
  • Like: +0/-0
  • Pol: Muškarac

Odg: problem on,pomozite
« Odgovor #2 poslato: 26.11.2009. 18:28:11 »
jesam ,evo sada se mogu spojiti ali koji got da ubacim software uvijek on i nista se nedesava ubacio sam vec 15 softwera i uvijek stoji on,cip mi je MXtg 70220,29lv160cttc70g!neznam vise sta da radim? :-X

Van mreže prodigy

  • Moderator
  • Super clan
  • *
  • Poruke: 1820
  • Like: +21/-5
  • Pol: Muškarac
  • out off space

Odg: problem on,pomozite
« Odgovor #3 poslato: 26.11.2009. 18:50:56 »
e moj ti kolega i meni se nedavno to isto desilo kao i tebi...

pokusao sam sve ali je on ostalo,znaci jedino mi preostaje u servis ili da sam napravim j-tag...

jesi pokusao sa drugim filesenderom i originalnim softom,eto to je jos sto ti ja mogu preporuciti i da...pokusaj ga drzati ugasenim pa kad pritisnes SEND onda ga upali...

ako ti ni to ne pomogne onda se zna,nosi ga u servis nebi ti trebali uzeti vise od 10eura...

Van mreže veca

  • Moderator
  • Forum pomocnik
  • *
  • Poruke: 633
  • Like: +66/-0

Odg: problem on,pomozite
« Odgovor #4 poslato: 26.11.2009. 18:53:45 »
ovdje ima vise flash dumpova malo istestiraj  uglavnom wall mora bit aktivan i metabox se ne smije gasiti iz struje...http://metabox1.narod.ru/meta_dump.html

Van mreže zoki25

  • Senior clan
  • *
  • Poruke: 63
  • Like: +0/-0
  • Pol: Muškarac

Odg: problem on,pomozite
« Odgovor #5 poslato: 26.11.2009. 19:21:29 »
ali kada upalim wall pise mi id is inkorekt!!ykeis mi radi normalno!!kada proradi wall onda mi ykeis neradi isto to ispise!!smijesno!!!

Van mreže zoki25

  • Senior clan
  • *
  • Poruke: 63
  • Like: +0/-0
  • Pol: Muškarac

Odg: problem on,pomozite
« Odgovor #6 poslato: 26.11.2009. 19:26:46 »
wall jednostavno cim upalim jkeys ili jtag up zablokira

Van mreže veca

  • Moderator
  • Forum pomocnik
  • *
  • Poruke: 633
  • Like: +66/-0

Odg: problem on,pomozite
« Odgovor #7 poslato: 26.11.2009. 19:34:35 »
hm, ja sam upucavao neke od 1 i 3 flashove i radilo je na 2, ne kontam
jesi sve napravio ovako?
prvo preko walla moras ucitati flash, (za metabox 2 nadji Metabox II _29LV160ATTC_flash-dump.bin) http://www.vladix.xtreemhost.com//index.php?action=downloadfile&filename=Metabox2_29LV160ATTC_flashdump.zip&directory=METABOX/SOFTWARE&
e sad taj flash dump kopiraj na dva mjesta jedan za wall jedan za jkeys
kod walla ce ti izbaciti poruku ignoriraj klikni ok, klikni refresh, ucitaj flash, otidji na izbornik action stavi program flash, klikni ok, pusti par min. (oko 3 min. ) da wall to odradi, kad napise done, minimiziraj wall nemoj ga zatvarati...

pod br. 2 otvori jkeys, klikni flash programming nemoj metabox iskljucivat iz struje i nemoj zatvarati wall, klikni na erase flash onda program flash ucitaj identicni flash sa druge lokacije i sacekaj dok zavrsi proces...

Van mreže zoki25

  • Senior clan
  • *
  • Poruke: 63
  • Like: +0/-0
  • Pol: Muškarac

Odg: problem on,pomozite
« Odgovor #8 poslato: 26.11.2009. 19:47:02 »
ukljucim wall i sve napravim ok,neiskljucujem ga,odem na jkeys i kada ga upalim ispise eror reading from ird(dcu peek)eto a kada neupalim wall onda jkeys radi normalno!!

Van mreže veca

  • Moderator
  • Forum pomocnik
  • *
  • Poruke: 633
  • Like: +66/-0

Odg: problem on,pomozite
« Odgovor #9 poslato: 26.11.2009. 20:00:13 »
to bi trebao wall rjesiti, dcu peek , ako radi normalno onda ubaci flas ...
« Poslednja izmena: 26.11.2009. 20:04:40 veca »

Van mreže zoki25

  • Senior clan
  • *
  • Poruke: 63
  • Like: +0/-0
  • Pol: Muškarac

Odg: problem on,pomozite
« Odgovor #10 poslato: 26.11.2009. 20:15:57 »
uspio sam tako ubaciti ali opet nazalost on!!!ako imate neki link di bi mogao skinuti software 29lv160cttc-70,jer koji ja imam nece!!hvala

Van mreže zoki25

  • Senior clan
  • *
  • Poruke: 63
  • Like: +0/-0
  • Pol: Muškarac

Odg: problem on,pomozite
« Odgovor #11 poslato: 27.11.2009. 10:40:08 »
moze li mi ko dati jtag tutorijal kako ubaciti software,ja imam neki stari  tutorijal mozda negdje grijesim kada ubacim software!molim vas ovo je 4 dan sto se patim!!!

Van mreže trucker

  • Moderator
  • Forum pomocnik
  • *
  • Poruke: 820
  • Like: +30/-0
  • Pol: Muškarac

Odg: problem on,pomozite
« Odgovor #12 poslato: 27.11.2009. 10:49:08 »

Van mreže zoki25

  • Senior clan
  • *
  • Poruke: 63
  • Like: +0/-0
  • Pol: Muškarac

Odg: problem on,pomozite
« Odgovor #13 poslato: 27.11.2009. 14:00:30 »
radio sam prema tome i sve fino odradi do kraja,i svejedno stoji on,jedino ako mi neko moze dati software 29lv160cttc-70g,metabox 2 original!

Van mreže milenko61

  • Globalni moderator
  • VIP extra clan
  • *
  • Poruke: 4105
  • Like: +149/-12
  • Pol: Muškarac

Odg: problem on,pomozite
« Odgovor #14 poslato: 27.11.2009. 15:11:56 »
radio sam prema tome i sve fino odradi do kraja,i svejedno stoji on,jedino ako mi neko moze dati software 29lv160cttc-70g,metabox 2 original!
[code]http://bouz.e-monsite.com/rubrique,rubrique,1099013.html