Informacione tehnologije > Kompjuteri - generalno

Windows 7 dojmovi i iskustva

(1/3) > >>

Maverick:
Evo nove teme čisto da vidimo kako smo zadovoljni s ovim OS-om.

Poslije cca 2 tjedna korištenja ja sam i dalje prezadovoljan, jerbo mi radi sve što sam probao i to daleko brže, i uz manje zagrijavanje komponenti. Na male probleme naišao sam jedino kod video codeca, al mislim da ću i to riješiti čim uhvatim malo vremena za experimente.

biha:
 imao sam W7.instaliranog jedno mjesec dana.bio sam zadovoljan.medutim kada mi je racunar pravio probleme , i sam se iskljucivao,dao sam jednom decku da ga reparira sto i ucinio.nakon toga mi je instalirao staru verziju,  rekavsi da za stare racunare stari programi su najbolji.pitam vas jel to istina?

trucker:
Ja nisam ni probao,a neznam ni di doći do toga  :dontknow:

Maverick:

--- Citat: biha  04.11.2009.  23:00:09 --- imao sam W7.instaliranog jedno mjesec dana.bio sam zadovoljan.medutim kada mi je racunar pravio probleme , i sam se iskljucivao,dao sam jednom decku da ga reparira sto i ucinio.nakon toga mi je instalirao staru verziju,  rekavsi da za stare racunare stari programi su najbolji.pitam vas jel to istina?

--- Kraj citata ---

Ja baš nisam tog mišljenja, iako imam dobar komp, brzina rada na xp i 7 je neusporediva u korist sedmice, a natjero sam ju da radi sva ona nabrijana čudesa tipa aero i slično. Radi kao sat. Osobno mislim da je sedmica značajno bolji OS, ako ni zbog čega ono zbog toga jer ima integrirano većinu stvari koje smo morali putem nekih manje ili više sumnjivih aplikacija rješavati na xp.
Dakle, trebalo bi probat, instalirat sedmicu na drugu particiju i pri bootanju te pita koji ćeš OS tako da ništa ne gubiš ukoliko si nezadovoljan sa sedmicom.

Maverick:

--- Citat: trucker  04.11.2009.  23:25:51 ---Ja nisam ni probao,a neznam ni di doći do toga  :dontknow:

--- Kraj citata ---

S obzirom na veličinu, torrenti ili rapidshare s jednom ogradom: kad skidaš s neta nikad nisi siguran da nije filovano s virusima i ostalom gamadi. Idealno bi bilo ogrebat se za original dvd od nekog sretnika koji je kupio. Ili kupiti... :-\

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju