Molim vas da se prijavite ili se registrujete.
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

VLADIX SAT forum

29.03.2024. 08:22:47
Vijesti: Sve što Vam treba, tu smo mi !

Autor Tema: Muž prevario ženu uživo za ro?endan?  (Pročitano 2812 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže guns n roses

  • Admin 2
  • Super clan
  • *
  • Poruke: 2170
  • Like: +105/-1
  • Pol: Muškarac

Muž prevario ženu uživo za ro?endan?
« poslato: 20.09.2009. 23:17:40 »
O nevjernom hrvatskom mužu, koji je, navodno, zahvaljujući radiju otkriven u preljubu, neki su čuli uživo, a za ostale tu su YouTube 'forvarduše' koje kruže naokolo.
Nova avantura Milivoja Luleka dogodila se u Jutarnjem showu Radio Antene, a čitava priča o brutalno otkrivenom preljubu nevjernog muža već je počela kružiti naokolo zahvaljujući YouTube 'forvardušama'.

A evo što se dogodilo u eteru ... Ponedjeljak i odmah gost, i to specijalni – Milivoj Lulek vratio se s godišnjeg, a to je znala i jedna gospođa čiji je muž njegov veliki obožavatelj. Gospođa je, navodno, nazvala radio s molbom da Milivoj nazove njezinog supruga koji je na Braču na službenom putu i čestita mu rođendan.

I bi tako! Međutim, i Barbara Kolar, i Milivoj Lulek, i gospođa su ostali poprilično iznenađeni kada su dobili hotelsku sobu 112.

Iako je moguće da je to tek dobra šala, što neki i komentiraju na YouTubeu tvrdeći da je to namještaljka, mi smo odlučili pitati Barbaru Kolar za komentar.

"Ako je to namještaljka i meni su smjestili", rekla je Barbara i dodala da su svi bili iznenađeni.

"Gospođa nam nije dala suprugov broj mobitela već broj hotela, sobe i njegovo ime, da ispadne veća fora. Da je zazvonio mobitel ljubavnica se ne bi javljala", komentira Barbara događaj za Net.hr.
http://www.youtube.com/watch?v=PPgSEhEL6-4&feature=player_embedded#t=169