Molim vas da se prijavite ili se registrujete.
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

VLADIX SAT forum

29.03.2024. 10:05:58
Vijesti: Sve što Vam treba, tu smo mi !

Autor Tema: Ferrari California Spyder by Edo Competition  (Pročitano 2549 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže trucker

  • Moderator
  • Forum pomocnik
  • *****
  • Poruke: 820
  • Like: +30/-0
  • Pol: Muškarac

Ferrari California Spyder by Edo Competition
« poslato: 19.06.2009. 16:51:46 »

Kabrio dvosjed Ferrari California Spyder, a sa svojim sklopivim tvrdim aluminijskim krovom novi je model među sportskim automobilima koji dolaze iz talijanskog Maranella. Nakon što je svijetu predstavljen na autosalonu u Parizu prošlog listopada, California Spider krenuo je i na ceste.

Za sve one koji žele svoj Ferrari Spyder dodatno stilizirati i povećati mu ionako već visoke sportske performanse, tuning i styling studio Edo Competition nudi posebne individualne pakete nadogradnje. Novi naplatci s niskoprofilnim gumama u veličini 20 i 21 inč svakako će plijeniti poglede slučajnih prolaznika, a dostupni su u nekoliko vrlo atraktivnih stilova. Opcionalno je u ponudi i nadogradnja posebnog podesivog sportskog ovjesa koji omogućava prilagođavanje željenom režimu vožnje, a karoserija automobila je snižena za 35 mm.

Kako bi se osigurale i odlične performanse, Edo Competition izvršava reprogramiranje jedinice ECU, nakon čega 4,3-litarski V8 motor daje 500 KS (367 kW) i 500 Nm okretnog momenta pri 5.200 o/min. Osim dorade ECU, poboljšan je i ispušni sustav ugradnjom podesivih leptir ventila i modificiranog visokoprotočnog katalizatora, a glasnoća ispušnog sustava je također podesiva preko odgovarajućih komandi u unutrašnjosti vozila.

Rezultat je svakako impresivan, jer prerađeni California Spyder daje 40 KS više od tvorničke izvedbe, od 0 do 100 km/h ubrzava za samo 3,9 sekundi i postiže maksimalnu brzinu 315 km/h. Tvornički model, za usporedbu, ubrzava do stotke za 4,0 sekundi, a postiže najviše 310 km/h.

Kao i kod svih drugih modela koje je preradio ovaj studio, Edo Competition nudi svojim klijentima maštovitu individualizaciju automobila. Unutrašnjost standardno nudi uz presvlake vrhunske kože, a i svi ostali zahtjevi po želji klijenta se izvode kvalitetno.










« Poslednja izmena: 19.07.2009. 10:49:34 trucker »