Molim vas da se prijavite ili se registrujete.
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

VLADIX SAT forum

19.04.2024. 09:20:19
Vijesti: Sve što Vam treba, tu smo mi !

Autor Tema: Mini predstavio tri nove izvedbe  (Pročitano 2352 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Bobo

  • Globalni moderator
  • Forum pomocnik
  • *****
  • Poruke: 593
  • Like: +14/-0
  • Pol: Muškarac

Mini predstavio tri nove izvedbe
« poslato: 27.05.2009. 13:20:32 »
U sklopu obilježavanja svog pedesetog rođendana Mini je na festivalu u Silverstoneu predstavio tri nove posebne izvedbe pod nazivom Mini 50 Mayfair, Camden te JCW World Championship 50.
Gotovo svaka rođendanska proslava u svijetu auto industrije rezultuje dolaskom jedne ili čak nekoliko posebnih izvedbi nekog modela. Mini ih je proteklog vikenda predstavio ček tri pa krenimo redom.

Mini 50 Mayfair, po uzoru na original iz 1982, sa klasičnim bojama i opremljenijim interijerom je namijenjen onima koji žele lukuziniji Mini. Karakterizuju ga jedinstveni 17 colni naplaci, više opreme, razni vanjski i unutrašnji ukrasi, boje naziva Hot Chocolate i Midnight black te razni slični dodaci koji povećavaju retro ugođaj.


Mini 50 Camden je sportskije slavljeničko izdanje sa mnogim ukrasnim detaljima, nekima izrađenim i od ugljičnih vlakana, sportskim sjedalima i sl. Oba modela su dostupna u Cooper, Cooper D i Cooper S izvedbi, a prve isporuke evropskim kupcima se očekuju ove jeseni.

Na kraju tu je i najsportskiji Mini JCW World Championship 50. Ovaj model dolazi u Connaught zelenoj boji sa bijelim krovom, a pokreće ga poznati 1,6-litreni turbobenzisnki motor snage 211 KS. Pored toga tu su crni 17 colni naplaci, ukrasi od ugljičnih vlakana, agresivniji aero kit i sl. Ukupno će biti proizvedeno svega 250 primjeraka ovog modela.
Why drink and drive when you can smoke and fly?