Molim vas da se prijavite ili se registrujete.
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

VLADIX SAT forum

19.04.2024. 07:49:49
Vijesti: Sve što Vam treba, tu smo mi !

Autor Tema: ZAPRIMLJENO PREKO 520 NARUDŽBI U PRVIH 7 DANA EV Tesla Model S ve? rasprodan  (Pročitano 1722 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže flyaway83

  • Senior clan
  • *
  • Poruke: 75
  • Like: +3/-0
  • Pol: Muškarac

Vozila na električni pogon su sve više i više popularnija, a u prilog tome govori i činjenica da je nedavno tek najavljeni Tesla Model S već rasprodan. Kada je početak serijske proizvodnje ovog modela električnog vozila najavljen 26. ožujka, otvorena je i mogućnost on-line narudžbe novog Tesla EV i samo u prvih 7 dana proizvođač je zaprimio preko 520 narudžbi.

Tesla Model S je potpuno električni obiteljski automobil koji s jednim punjenjem baterija prelazi do 480 km. Osim što su jednostavno i brzo zamjenjive, baterije se pune do maksimalnog kapaciteta za samo 45 minuta preko utičnice za mrežni strujni napon 120 ili 240 Volti.

Novi električni automobil se odlikuje i visokim performansama, pa tako ubrzanje od 0 do 100 km/h postiže za samo 5,6 sekundi, a maksimalna brzina koju ostvaruje iznosi 210 km/h. Prije ulaska u serijsku proizvodnju potrebno je sagraditi proizvodni pogon vrijedan 350 milijuna dolara, no sudeći prema broju pristiglih narudžbi, jasno je da u projekt Model S vrijedi ulagati i da zasigurno nije promašaj.
http://www.automobilija.net/#