Molim vas da se prijavite ili se registrujete.
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

VLADIX SAT forum

19.04.2024. 05:25:51
Vijesti: Sve što Vam treba, tu smo mi !

Autor Tema: Drugo ime za „kombi-lidere“ glasi Avant  (Pročitano 1526 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Bobo

  • Globalni moderator
  • Forum pomocnik
  • *****
  • Poruke: 593
  • Like: +14/-0
  • Pol: Muškarac

Drugo ime za „kombi-lidere“ glasi Avant
« poslato: 09.04.2009. 15:52:10 »

Audi je proizvođač omiljen među preduzetnicima proizvodno-zanatske djelatnosti u Njemačkoj. Po izboru čitaoca stručnih časopisa "Deutsche Handwerks Zeitung" i "Handwerk Magazin" Audi je u konkurenciji njemačkih proizvođača automobila pobjednik u dvije kategorije.
Titulu najboljeg u srednjoj klasi vozila ponio je Audi A4 Avant, dok je po drugi put za "kombi-lidera" proglašen Audi A6 Avant. U izboru je učestvovalo 29 kombi modela.


Sportsko-dinamični dizajn u kombinaciji sa velikom korisnom vrijednošću: Avant-Koncept neosporan je pobjednik za više od 80 posto čitaoca prestižnih stručnih časopisa "Deutsche Handwerks Zeitung" i "Handwerk Magazin", koji svoje kombi automobile koriste kako u poslovne tako i u privatne svrhe.

"Poznato je da srednji preduzetnici proizvodno-zanatske djelatnosti imaju velike zahtjeve prema službenim vozilima. Zatom me posebno raduje činjenica da je upravo ova kategorija kupaca ukazala povjerenje marki Audi", izrazio je zahvalnost Markus Siebrecht, regionalni rukovodilac prodaje AUDI AG-a, na svečanom uručenju ove nagrade upriličenom u okviru Međunarodnog sajma automobila u Leipzigu.

Svoju drugu pobjedu zaredom bilježi Audi A6 Avant. Ovaj biznis-kombi plasiran je na sami vrh, još kada je prije dvije godine ponio titulu „kombi-lidera 2007“. Ove godine se A6 Avant još jasnije distancirao od konkurencije: svaki drugi čitaoc stručnih magazina "Deutsche Handwerks Zeitung" i "Handwerk Magazin" dodijelio je svoj glas ovom premium-modelu iz Ingolstadta u kategoriji "visoke klase" automobila.

Uspjeh marke sa četiri prstena zaokružio je Audi A4 Avant osvajanjem prvog mjesta u kategoriji "srednje klase" automobila.
Why drink and drive when you can smoke and fly?