Molim vas da se prijavite ili se registrujete.
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

VLADIX SAT forum

21.08.2019. 23:03:03
Vijesti: Sve što Vam treba, tu smo mi !

Autor Tema: pomo?  (Pročitano 5132 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže begsen4x

  • Junior clan
  • *
  • Poruke: 18
  • Like: +0/-0

pomo?
« poslato: 03.04.2009. 13:31:16 »
 :'(imali neko iskustva sa digimax 7000,naime imam problem s menu,ne odgovara na komande t.j.blogiro tipke,zuta,crvena ,zelena ai sve druge na daljinskom,,pokusao sam vracanje na tvornicke postavke ali problem je ostao isti.,,u menu se promjenio aspored ikona,tako su sad poredani prvo :insallation.channal.system setup,tools --aprije je bilo prvo channal,installation....e sad neznam sto da radim imali ko ideju sto da radim. >:(

Van mreže milenko61

  • Globalni moderator
  • VIP extra clan
  • *
  • Poruke: 4105
  • Like: +149/-12
  • Pol: Muškarac

Odg: pomo?
« Odgovor #1 poslato: 03.04.2009. 19:29:52 »
U baci ovaj meni ,imaš ovdje alat i upute.Meni za C seriju  koji ide u digimax7000.







Koristi upgrade 2.0.0.b i izabereš scriptGUI

Van mreže begsen4x

  • Junior clan
  • *
  • Poruke: 18
  • Like: +0/-0

Odg: pomo?
« Odgovor #2 poslato: 03.04.2009. 21:14:00 »
..ubacio sam novi meni ali je i dalje problem opet je na pocetku menija prvo installation,pa onda channel i opet ne reagiraju ni crvena ,niti zuta a ni zelena tipka,.dakle kada pokrenem s ok channel listu nemogu s zutom da dobijem popis satelita posto koristim motor,jednako tako s crvenom memogu nista  ,zapravo sve je blokirano ali kad idem u meni mogu nesto da napravim ali ne sve ,na primjer nemogu brisati pojedine kanale ili ih micati..

Van mreže milenko61

  • Globalni moderator
  • VIP extra clan
  • *
  • Poruke: 4105
  • Like: +149/-12
  • Pol: Muškarac

Odg: pomo?
« Odgovor #3 poslato: 03.04.2009. 21:28:23 »
Ovaj sam ja meni ubacio i sve je ok,Dali su ti boje u meniju iste ko na slici?
Probaj ovaj

Van mreže milenko61

  • Globalni moderator
  • VIP extra clan
  • *
  • Poruke: 4105
  • Like: +149/-12
  • Pol: Muškarac

Odg: pomo?
« Odgovor #4 poslato: 03.04.2009. 21:49:25 »
probaj ovaj orginalni sw ubaciti pa stavi karticu poslije, a zatim zadnju betu koja je izišla
« Poslednja izmena: 03.04.2009. 21:51:20 mmaslane »

Van mreže begsen4x

  • Junior clan
  • *
  • Poruke: 18
  • Like: +0/-0

Odg: pomo?
« Odgovor #5 poslato: 03.04.2009. 22:17:26 »
...sve sam napravio ali ne ide ostalo je sve po starom,kada u tipkom ok otvori listu kanala nemogu s  crvenommijenjati prozore,niti zuom naci sat,a nemogu ni plavom otvoriti pretrage.inace je do prije dva dana radio besprekorno nikakvih problema nisam imao a sad neide,sve sam napravio i ubacio orginalni sw ali neide....a na kraju i betu zadnju ....nije mi jasno zasto se u meniju promjenio raspored ikona gdje je prvo instalation,a onda channel,dok bi trbalo biti obrnuto

Van mreže milenko61

  • Globalni moderator
  • VIP extra clan
  • *
  • Poruke: 4105
  • Like: +149/-12
  • Pol: Muškarac

Odg: pomo?
« Odgovor #6 poslato: 03.04.2009. 22:25:07 »
Ako možeš sačekati do sutra mogu više saznati o tome .probaj sada ovaj sw ubaciti  pa meni izmjeni pa betu zadnju stavi
« Poslednja izmena: 03.04.2009. 22:27:12 mmaslane »

Van mreže milenko61

  • Globalni moderator
  • VIP extra clan
  • *
  • Poruke: 4105
  • Like: +149/-12
  • Pol: Muškarac

Odg: pomo?
« Odgovor #7 poslato: 03.04.2009. 22:32:54 »
tvoj meni izgleda okprilike ovako i mislim da ga možeš promjeniti




« Poslednja izmena: 03.04.2009. 22:46:37 mmaslane »

Van mreže begsen4x

  • Junior clan
  • *
  • Poruke: 18
  • Like: +0/-0

Odg: pomo?
« Odgovor #8 poslato: 03.04.2009. 22:50:49 »
...upravo tako .....

Van mreže milenko61

  • Globalni moderator
  • VIP extra clan
  • *
  • Poruke: 4105
  • Like: +149/-12
  • Pol: Muškarac

Odg: pomo?
« Odgovor #9 poslato: 03.04.2009. 23:04:27 »
ako možeš postavi ovdje sw sa kojim ti se desila promjena menia,,ja ću ga ubaciti da vidim šta će se desiti

Van mreže milenko61

  • Globalni moderator
  • VIP extra clan
  • *
  • Poruke: 4105
  • Like: +149/-12
  • Pol: Muškarac

Odg: pomo?
« Odgovor #10 poslato: 04.04.2009. 15:09:44 »
vidi sto treba uciniti

prvo ubaci soft orginal opcija ollcode+bootloader zatim ubacis zadnji soft  opcija maincode.

Evo ti alat dole sa kojim češ ubaciti orginalni sw.

Van mreže begsen4x

  • Junior clan
  • *
  • Poruke: 18
  • Like: +0/-0

Odg: pomo?
« Odgovor #11 poslato: 04.04.2009. 17:31:44 »
....puno sam toga napravio ali mi neide pogotovo neznam kako promjeniti onaj redosljed u meniju ...napravio sam s gui__patcher sve kako je trebalo ali neznam kako dalje,.......

Van mreže milenko61

  • Globalni moderator
  • VIP extra clan
  • *
  • Poruke: 4105
  • Like: +149/-12
  • Pol: Muškarac

Odg: pomo?
« Odgovor #12 poslato: 04.04.2009. 18:01:02 »
Isprobao sam ovaj orginalni sw  ft max s 202 i ubacio ga u infinty7000 sa fte upgrade i promjeno mi se cijeli meni.Sw ubaci sa ovim alatom.Kada sve spremiš onda rec uključi u struju.Prilikom ubacivanja na rec ostanu samo crtice,tada ideš na next i počinje dalje da odbrojava.Jedino riješenje ti je ova promjena tj ubacivanje org .sw.Ništa ne dobivaš promjenom menia jer je rec malo zablesavio i ne radi ti daljinski.Poslije ovoga org ..sw napravi restart .Ubaci neki sw c serije(betu) i raditi će daljinski.Nemoj da te buni što je ovo sw od drugog rec jer su clonovi.

Van mreže begsen4x

  • Junior clan
  • *
  • Poruke: 18
  • Like: +0/-0

Odg: pomo?
« Odgovor #13 poslato: 04.04.2009. 18:46:12 »
...ovko je stanje...kada sam   ubacio  .......       orginalni sw  ft max s 202 .vratio se meni  onako kako treba ,ali kada sam ubacio sw c serije(betu),ponovno se vratilo kao na pocetku problema,danije mozda problem s karticom
« Poslednja izmena: 04.04.2009. 19:10:56 mmaslane »

Van mreže milenko61

  • Globalni moderator
  • VIP extra clan
  • *
  • Poruke: 4105
  • Like: +149/-12
  • Pol: Muškarac

Odg: pomo?
« Odgovor #14 poslato: 04.04.2009. 19:09:15 »
Vadiš li karticu prilikom punjenja,Ubaci ponovo orginalni sw sa fte upgrade a ova dva što postavim sa ALIMUPG55.Kada prvi ubaciš stavi karticu da se nadogradi sw ponovo je izvadi pa ubaci drugi sw pa ponovo karticu stavi.Ali nemoj sada resetart praviti prilikom ubacivanja orginalnog sw jer se u njemu nalazi neka kanalna lista.

1..update rénove card magique
2 beta posljednja

prvi sw je ako imaš problema sa karticom
« Poslednja izmena: 04.04.2009. 19:11:52 mmaslane »