Molim vas da se prijavite ili se registrujete.
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

VLADIX SAT forum

28.03.2024. 10:06:53
Vijesti: Sve što Vam treba, tu smo mi !

Autor Tema: Sky Germany - mogu?i novi naziv za njema?ku platformu Premiere?  (Pročitano 1159 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže milenko61

  • Globalni moderator
  • VIP extra clan
  • *
  • Poruke: 4105
  • Like: +149/-12
  • Pol: Muškarac

Sky Germany - mogući novi naziv za njemačku platformu Premiere?

Novo ime za Premiere?
Autor teksta: mPortal,

Kako javljaju njemački mediji, plaćena digitalna televizija Premiere iz Münchena. Naime, ove godine neposredno prije starta nove sezone njemačke nogometne lige Bundeslige Premiere će krenuti sa novom marketinškom kampanjom koja će između ostaloga propagirati i novi naziv ove popularne digitalne platforme.

Na izvanrednom je zasjedanju koje se odvijalo krajem drugog mjeseca potvrđeno da se razmatra mogućnost promjene naziva platforme i kako će tržište reagirati na novi naziv platforme.



Prema nekim, zasad neslužbenim informacijama, u novom nazivu platforme zasigurno će se naći naziv Sky - što će zasigurno biti dovoljna potvrda da je Rupert Murdoch odnosno njegova tvrtka News Corporation stekla dovoljno veliku moć da donosi tako značajne poslovne odluke. Neslužbeni izvori spominju i to da će se u budućnosti u potpunosti napustiti sistem Nagravision i u potpunosti prijeći na NDS Videoguard.

Dakle, još uvijek nije poznato hoće li nas za nekoliko mjeseci na Astri dočekati paket pod imenom Sky Germany (Sky Deutschland) ili nešto neutralnije kao Premiere Sky (ovo je inače prvo planirani naziv za današnji paket Premiere Star, nap.a). Prema informacijama zastupnika platforme Premiere, još uvijek nije donijeta konačna odluka o promjeni naziva paketa.

(DF / Parabola.cz)