Molim vas da se prijavite ili se registrujete.
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

VLADIX SAT forum

16.04.2024. 06:53:53
Vijesti: Sve što Vam treba, tu smo mi !

Autor Tema: Vru?e, vru?e: Honda F1 tim ?e ostati u Formula 1 sezoni 2009?  (Pročitano 2436 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Bobo

  • Globalni moderator
  • Forum pomocnik
  • *****
  • Poruke: 593
  • Like: +14/-0
  • Pol: Muškarac

Jedina nepoznanica prije početka sezone Formule 1 krajem ožujka u Australiji je – Honda. Ovih se dana pojačavaju glasine oko sudjelovanja, vlasništva nad timom ili odustajanjem. Što je istina?

Posljednja priča koja se vrti oko Honda F1 tima govori kako izvršni direktor tima Nick Fry i šef tima Ros Brawn nagovaraju vlastiti menadžment i dioničare da otkupe tim kako ga ne bi kupila neka treća strana, što smatraju lošim potezom. Zanimljivo je da se i Bernie Ecclestone zalaže da tim ostane u natjecanju i u ovogodišnjoj sezoni. Ako se ipak i dogodi da tim kupi neka druga firma, što je vrlo izgledno, vjerojatno će mijenjati i ime. Bilo kako bilo, ako tim ostane u igri, ma kako se zvao, bit će sigurno zanimljivije.

Podsjetimo se, Honda F1 tim ima 750 zaposlenika, a Jenson Button i (najvjerojatnije) Bruno Senna bi se trebali pojaviti kao vozači. Isto tako, novi/stari tim bi pod haubom navodno trebao imati Mercedes-Benzovu mašinu, umjesto Hondine.

Na pitanje hoće li se Honda pojaviti na startu u Melbourneu za VN Australije, u prvoj sezonskoj utrci Formule 1? Odgovor je 50 – 50.

(automanija)
Why drink and drive when you can smoke and fly?