Molim vas da se prijavite ili se registrujete.
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

VLADIX SAT forum

29.03.2024. 05:41:57
Vijesti: Sve što Vam treba, tu smo mi !

Autor Tema: Chevrolet predstavio Corvettu Stingray, filmski koncept  (Pročitano 2766 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže trucker

  • Moderator
  • Forum pomocnik
  • *****
  • Poruke: 820
  • Like: +30/-0
  • Pol: Muškarac

Chevrolet predstavio Corvettu Stingray, filmski koncept
« poslato: 13.02.2009. 20:38:43 »

Stingray će odigrati jednu od uloga u novom nastavku holivudskog filma "Transformers", no tu najvjerojatnije neće završiti njegova priča jer se istovremeno vjerojatno radi o najavnoj studiji sljedeće generacije Corvette

Naravno teško je očekivati da će se produkcijski model u potpunosti dizajnom temeljiti na ekstravagantnom Stingrayu, no ipak vjeruje se kako će sljedeća generacije slijediti neke osnovne smjernice. Naime, već se duže, unatoč službenim objašnjenjima kako je riječ isključivo o dizajnerskoj studiji, šuška kako bi C7 trebao pokupiti neke značajke s ovog koncepta, o čemu smo i ranije pisali.

Osnovna misao iza Stingraya je, prema službenom priopćenju, obuhvatiti neke tradicionalne značajke s futurističkim obilježjima i stvoriti izgledom agresivan i moderan automobil koji će privući stare ili stvoriti nove ljubitelje chevroletovih modela. Uostalom tome dijelom služi i ovaj film.

Inače, Stingray je predstavljen na trenutnom auto slaonu u Chicagu, a na sceni su mu se pridružili ostali "glavni likovi" nastavka spomenutog filma, Transformers: Revenge of the Fallen. Točnije, riječ je o Autobotima Bumblebee, koji se temelji na modelu Camaro te Skids i Mudflap, koji se temelje na konceptnom Beatu (najavi produkcijskog Sparka). Stingray će odigrati ulogu Sideswipea, a u priču će se uključiti i chevroletov plug-in hibrid Volt kao Jolt. :)