Molim vas da se prijavite ili se registrujete.
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

VLADIX SAT forum

19.04.2024. 15:10:07
Vijesti: Sve što Vam treba, tu smo mi !

Autor Tema: Detalji nove generacije Volkswagen Passata  (Pročitano 1542 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Bobo

  • Globalni moderator
  • Forum pomocnik
  • *****
  • Poruke: 593
  • Like: +14/-0
  • Pol: Muškarac

Detalji nove generacije Volkswagen Passata
« poslato: 13.02.2009. 18:58:30 »
Volkswagen Passat, popularan automobil njemačkog proizvođača i u Hrvatskoj, ovih bi dana trebao dobiti novog brata. U VW-u se nadaju kako će novim modelom još više konkurirati BMW-ovoj Seriji 3, Mercedes Benzovoj C-klasi ili Audiju A4. Naravo, tržište uvijek ima zadnju riječ

Najjači model imat će moćnu 3,0 litarsku VR6 mašinu s direktnim ubrizgavanjem od čak 300KS (224kW). Novi Passat pojavit će se i u hibridnoj inačici, te u dizelskoj inačici s pogonom na svim kotačima. Očekuje se i tehnički napredniji automobil s brojnim inovacijama kao što su gume bez zraka (?), novi sustav za čišćenje stakala, novi elektronski sustav za stabilnost vozila, te novo putničko računalo.

U Volkswagenu vjeruju svojim tradicionalnim kupcima tako da ne očekuju značajniji pad prodaje. Isto tako, vizualni izgled novog Passata sigurno će privući velik broj kako bivših vlasnika, tako i potencijalne nove kupce.

Očekuje se kako će se novi VW Passat na tržištu pojaviti krajem 2011. ili početkom 2012. godine. Karavan će se pojaviti godinu dana kasnije, a odmah nakon njega i spomenuti sportski model.
(automanija)
Why drink and drive when you can smoke and fly?