Molim vas da se prijavite ili se registrujete.
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

VLADIX SAT forum

25.04.2024. 02:26:04
Vijesti: Sve što Vam treba, tu smo mi !

Autor Tema: Prekinuta emisija "Nedjeljom u 2"  (Pročitano 1475 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže milenko61

  • Globalni moderator
  • VIP extra clan
  • *
  • Poruke: 4105
  • Like: +149/-12
  • Pol: Muškarac

Prekinuta emisija "Nedjeljom u 2"
« poslato: 15.12.2008. 19:41:42 »
Prekinuta emisija "Nedjeljom u 2"
Let 3 šokirali voditelja

Politički talk show "Nedjeljom u 2" na Hrvatskoj televiziji danas je prekinut prije predviđenog kraja zbog ponašanja Zorana Prodanovića i Damira Martinovića, članova riječke rock skupine "Let 3", koji su prema ocjeni urednika emisije Aleksandra Stankovića prekoračili granicu pristojnosti




ZBOG psovanja, pucanja čepova iz stražnjice, kao i neposlušnosti Damira Martinovića Mrleta i Zorana Prodanovića Prlje Aleksandar Stanković morao je prekinuti zadnjih 10 minuta emitiranja emisije Nedjeljom u 2. 

Mrle i Prlja ispucali su čepove iz stražnjice, šokiravši tako Aleksandra Stankovića, koji je njihove "čmarove" morao prekriti vlastitim sakoom. Kad je nakon toga izgovorena sintagma "riječka pička", Aco više nije izdržao i prekinuo je emisiju. Hloverkin bijes je na vidiku.

Otišao "pišat"

Ispucavanje čepova iz "čmara" samo je kap u moru cijele emisije. Stanković je nekoliko puta morao upozoravati Mrleta i Prlju da ne koriste riječi kao što su "jebanje" ili "kurac", no dečki su stalno "zaboravljali", a Mrle je, pokazujući meditaciju Leta 3, iz gaća pustio živu grlicu.

Oko polovice emisije Prlja se jednostavno ustao i otišao iz studija.

"Gdje vam je kolega otišao?", pitao je Stanković Mrleta.

"Šta ja znam. Pišat", odgovorio je Mrle.

Prije ispucavanja čepova Mrle i Prlja rekli su kako Let 3 još uvijek vježba izbacivanje čepa iz stražnjice, uz liječnički nadzor. Čep im, kažu, služi da im zadrži energiju. Čep se u određenom trenutku može izvaditi, staviti u čaj i popiti, rekao je Mrle, a to su radili i stari samuraji. Kaznu od 300 kn koju su dobili zbog osporavanog koncerta u Varaždinu, zbog kojeg su dobili kaznu od 300 kn svaki, upravo zbog čepova i analnog otvora Letovci neće platiti, u krajnjem slučaju će otići u zatvor i dati svaki po 300 kuna u dobrotvorne svrhe.

Vidjet ćemo slijedi li im neka kazna i zbog uspješnog ispucavanja u Nedjeljom u 2.

Show ili?

Internetom kruže pretpostavke o tome kako je sve zajedno bio dio showa, ali Aleksandar Stanković to demantira.

"Neke stvari jesmo dogovorili, znao sam da će na sredini emisije promijeniti kostime i da će dovesti nekog doktora. No, nisam znao da će doći do ovakvog poteza", kaže Stanković.

"Osobno su mi Let 3 cool, no ipak su neke stvari neprimjerene za javnu televiziju. Da budem iskren, znao sam da su nepredvidivi i da bi se ovako nešto moglo dogoditi. Nisam znao koliko daleko će to ići, ali ne mogu reći ni da sam pretjerano iznenađen", dodaje.   

Kaćunko i moral

Ranije u emisiji puštene su izjave don Anđelka Kaćunka, koji je rekao kako bi Let 3 definirao kao "najvulgarnije širitelje vaginalno-falusoidnog mentaliteta, svođenja čovjeka na genitalije, najprimitivniji primjer ponašanja kakvo ne postoji ni kod životinja".

"U glazbenom smislu oni su jedan oblik mrtvorođenčeta rocka, jedinstveni primjerak. U moralnom smislu oni su najteži smrtni estradni grijeh protiv duhovne ekologije. U socijalnom i  kulturološkom smislu sramota su Hrvatske, najviše grada Rijeke. Zbog toga bih izrazio sućut cijeloj riječkoj kulturnoj sceni i čestitao im na primjeru nadljudske tolerancije i strpljenja.", rekao je Kaćunko. 

Vojko Obersnel je rekao kako su Let 3 ponos Rijeke, veliki umjetnici, čiji je kontroverzan nastup produkt jednog tipičnog riječkog pogleda na svijet, koji se na duhovit način obračunava s provincijalizmom.

Kaćunku komad izraelske zemlje

Prlja je rekao kako je Kaćunko zabavan čovjek kojemu bi dao emisiju na TV-u. Mrle je pak rekao kako mu je Kaćunko zabavan čovjek i drago biće, a onda je izvadio komad zemlje iz Izraela, odrezao komad i ostavio u studiju da ju Kaćunko pokupi ako bude htio.

Letovci su se složili s konstatacijom da šire vaginalno-falusoidnog mentaliteta, rekavši kako nema opasnosti za penis od vagine, niti obratno, te je Mrle usto dodao kako spajanje vagine i penisa daje jedan dobar osjećaj, "jebanje".

Što se tiče suradnje s drugim umjetnicima, Mrle bi Severinu "isprčio".

"Mi svojom nedoličnošću želimo pokazati što je dolično. Ako se usput ta mjerila oko toga što je dolično promijene, to je okej. Ne mora u svakom društvu, na svakom mjestu i u svako vrijeme ista stvar biti nedolična", rekao je Prlja, a dečki su to demonstrirali vrlo zorno