Molim vas da se prijavite ili se registrujete.
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

VLADIX SAT forum

29.03.2024. 08:27:28
Vijesti: Sve što Vam treba, tu smo mi !

Autor Tema: Kre?e i makedonska verzija MAXtv-a  (Pročitano 3093 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže milenko61

  • Globalni moderator
  • VIP extra clan
  • *
  • Poruke: 4105
  • Like: +149/-12
  • Pol: Muškarac

Kre?e i makedonska verzija MAXtv-a
« poslato: 10.11.2008. 23:36:41 »
MAX TV kreće i u Makedoniji
Kreće i makedonska verzija MAXtv-a

Makedonski će T-Home uskoro pokrenuti vlastitu IPTV platformu po uzoru na hrvatski MAXtv i crnogorski Extra TV.

Naziv nove usluge biti će simbolično - MAX TV, a prema još uvijek nepotpunim informacijama sa službenih web stranica na adresi www.maxtv.mk, ponuda će sadržavati 70 atraktivnih stranih i domaćih tv kanala. Ne spominju se imena kanala, no možemo pretpostaviti da će se u ponudi naći gotovo svi važniji makedonski kanali kao što su MKTV, A1, A2, Sitel, Sitel 3, Kanal 5, K-15 TV, K-15 Music, BoM itd.

 Još uvijek nije poznato koji će se strani kanali naći u ponudi makedonskog Max TV-a, no sudeći prema logotipima na ponudi programa biti će tu dječjih kanala kao što su Nickelodeon, Minimax, Jetix, Baby First TV, glazbeni kanal VIVA, filmski program MGM Channel, edukativni DaVinci Learning, porno kanali Private Spice i Dorcel TV, te erotski kanal Playboy TV.



Max TV u Makedoniji će, baš kao i u Hrvatskoj nuditi brojne popratne usluge od kojih su vjerovatno najzanimljivije "Videoteka" i "Snimalica". Videoteka će korisnicima omogućavati da iz svojeg naslonjača naručuju i gledaju najnovije filmske naslove bez potrebe da idu u video klubove, a samim time izbjegnu gnjavažu sa vraćanjem filmova i zakasninama.

Usluga "Snimalica" će omogućavati korisnicima snimanje omiljenih sadržaja jednostavnim odabirom programa iz elektroničkom programskog vodiča -  bez potrebe za korištenjem dodatnog videorekordera.

Biti će tu i usluga roditeljske kontrole koja bi trebala onemogućiti djeci da prate sadržaje koji za njih nisu prikladni te EPG (elektronski programski vodič).

mPortal.