Molim vas da se prijavite ili se registrujete.
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

VLADIX SAT forum

28.03.2024. 09:30:23
Vijesti: Sve što Vam treba, tu smo mi !

Autor Tema: Žena piše svom mužu:  (Pročitano 1532 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Exxxyyy

  • VIP
  • Super clan
  • *
  • Poruke: 1723
  • Like: +28/-2
  • Pol: Muškarac
  • LoCo IbIzA

Žena piše svom mužu:
« poslato: 10.11.2008. 22:22:43 »
Žena piše svom mužu:

Dragi,

Pišem ti ovo pismo da ti kažem da te ostavljam zauvek.Za sedam godina braka bila sam ti dobra žena.A nemam ni jedan dokaz koji to potvrđuje.Zadnja dva dana bili su za mene pravi pakao.Tvoj me je šef danas nazvao da mi kaže da si dao otkaz i to je za mene bila kap koja je prelila čašu. Juče si došao kući i nisi ni primetio da sam uredila nokte i da sam bila kod frizera.Skuvala sam ti omiljeno jelo, svinjsko pečenje i za tu sam priliku obukla novo seksi donje rublje. Ti si došao kući, progutao večeru za dva minuta i legao si pred televizor i odmah nakon utakmice zaspao.Više mi nikad ne govoriš da me voliš, ne grliš me i ne ljubiš nikad više. Ili sam ti odbojna ili me više zaista ne voliš.

Ali koji god to razlog bio – ja odlazim!

PS: Ako Budeš hteo da me tražiš, zaboravi. Tvoj BRAT i ja odlazimo da živimo zajedno u Španiji!
Želim ti sve najbolje!

Potpis:Tvoja bivša žena!

Dok je čekala check-in na aerodromu čula je preko razglasa svoje ime.Na šalteru gde se trebala javiti čekalo je pismo koje je specijalno za nju dostavio kurir. U pismu je pisalo:

Draga bivša ženo,

Ništa me nije tako razveselilo kao tvoje pismo.

Istina je da smo sedam godina bili u braku ali „dobra žena“ je sve ono što ti nikad nisi bila.Ja stalno gledam televiziju zato jer ne mogu više podneti tvoje večno zanovetanje.Ali ni to nije pomoglo.Primetio sam juče da si bila kod frizera ali nisam ništa rekao jer s novom frizurom izgledaš kao strašilo.Moja me je majka naučila da je bolje ništa ne reći ako nemaš ništa pozitivno da kažeš.Kad si napravila moje omiljeno jelo verovatno si me zamenila sa MOJIM BRATOM jer si zaboravila da sam već odavno prestao jesti svinjetinu.Istina je da sam otišao ranije u krevet te večeri nakon utakmice jer sam opazio da si na novom negližeu imala još etiketu sa cenom.Nadam se da je čista slučajnost to što je moj brat juče od mene pozajmio 200 eura i činjenica da je na etiketi stajala cena od 199 eura.Usprkos svemu, ja te zaista još uvek volim i nadao sam se da će se stvari između nas popraviti.

Nakon što sam ujutro otkrio da sam na lotu dobio 12 miliona eura, dao sam otkaz na poslu i otišao sam da kupim 2 avionske karte za Bahame.No, nakon što sam došao kući video sam da te nema i pronašao sam tvoje pismo u kojem je pisalo da me zauvek ostavljaš.

Ali, za sve valjda postoji neki razlog u životu!

Nadam se da ćeš imati život kakav si oduvek priželjkivala.Moj mi je advokat rekao, nakon što je pročitao tvoje pismo, da ti nisam dužan ni dinara.

PS:Ne znam da li sam ti ikad rekao da se moj brat Ivan zapravo rodio kao Ivana.Valjda ti to neće stvarati probleme.

Potpis:BOGAT I SINGLE!!!