Da... šta da se radi,vredelo je malo sanjati da se ovom recu može udahuti nova mladost,ali valjda tako mora biti,ipak je rec dosta star (oko 3 godine misim),a dolaze noviji i bolji,a i Linux... izgleda da svako ko pravi recivere i malo drži do svog ugleda i reputacije stavlja u svoje recove linux,naravno po ugledu na Dreambox.
Ništa... Metabox neka gura dok god može,ja lično nameravam oko nove godine (nadam se nekom novogodišnjem popustu,akcijama... ) da si uzmem HD redy LCD a onda

,pa... tamo negde polovinom ili bolje (realnije) reći krajem sledeće godine neki HD reciver pa će mi do tada društvo praviti dobri stari Metabox,a već sada razmišljam o nekom Dreamboxu,ma znate... nekako mislim bolji je i Mercedes pa makar i A klasa nego neka boli glava Kia ili Hunday (znate šta mislim ovom analogijom),ali opet... bez obzira na sve mane Metaboxa i vrline ostalih recivera,kada bih sada uzimao drugi (novi) ja bih opet Metabox,ali onaj STH700HD CI 2

,šta da radim... možda grešim,ali neka,baš me briga.I naravno da prva ljubav zaborava nema (meni moja rodila 2 Anđelčića i čekamo treće..

) Pa znate onda zašto mi se i ova prva ljubav (Metabox) ne baca u staro gvožđe,sentimentalan sam tip,šta ćeš

.
A što se tiče sekcije metabox,ja nisam baš neki veliki znalac,ali daću sve od sebe (u okviru mojih mogućnosti) da ta sekcija radi koliko god još može,potrudiću se da svakome ko ima problema sa Metaboxom pomognem da ih otkloni,ma znate... zbog toga smo i mi svi tu,da pomognemo nekome i da se jedni drugima obratimo kada nam je pomoć potrebna,potpuno alturistički,svesrdno i iskreno.
Pozdrav

!