Molim vas da se prijavite ili se registrujete.
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

VLADIX SAT forum

19.11.2018. 12:49:00
Vijesti: Sve što Vam treba, tu smo mi !

Autor Tema: metabox gbox  (Pročitano 4690 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Bobo

  • Globalni moderator
  • Forum pomocnik
  • *
  • Poruke: 593
  • Like: +14/-0
  • Pol: Muškarac

metabox gbox
« poslato: 10.10.2008. 17:54:26 »
pozdrav ljudi  treba mi stabilan softwer za metabox 2   koji ima gbox   i mali tutorijal kako nastimat,imam onaj program CWSHARE GENERATOR
Why drink and drive when you can smoke and fly?

Van mreže Exxxyyy

  • VIP
  • Super clan
  • *
  • Poruke: 1723
  • Like: +28/-2
  • Pol: Muškarac
  • LoCo IbIzA

Odg: metabox gbox
« Odgovor #1 poslato: 10.10.2008. 18:00:57 »
tutorijal imas u postu "Cs radi na Metaboxu", sto se tice softwera imas ih ovdje http://www.satnet.ch/filedb/index.php?srt=name|ASC&

Van mreže Bobo

  • Globalni moderator
  • Forum pomocnik
  • *
  • Poruke: 593
  • Like: +14/-0
  • Pol: Muškarac

Odg: metabox gbox
« Odgovor #2 poslato: 10.10.2008. 18:15:34 »
naso sam ove
     Metadream 1.9.27_Polsat New Key 00 Fix_Rai Fix_Other Fix_06.10.2008.rar
   149    Oct 06, 2008
     Metadream 1.9.2.3update_03_10_08.rar
   39    Oct 04, 2008
     Metadream_1927-ALPHA Keys_Update_03.10.08.rar
   67    Oct 04, 2008
  prvi sam probo  nema onu opciju gbox   ove ostale nisam probo jos
Why drink and drive when you can smoke and fly?

Van mreže Exxxyyy

  • VIP
  • Super clan
  • *
  • Poruke: 1723
  • Like: +28/-2
  • Pol: Muškarac
  • LoCo IbIzA

Odg: metabox gbox
« Odgovor #3 poslato: 10.10.2008. 18:21:36 »

Van mreže Maverick

  • Admin 2
  • Super clan
  • *
  • Poruke: 2277
  • Like: +135/-9
  • Pol: Muškarac
  • Semper Fidelis...Without Fear

Odg: metabox gbox
« Odgovor #4 poslato: 10.10.2008. 18:26:53 »
vidi, ako nema opcije gbox učini slijedeće iskopčaj antenski kabl, restartaj rec, pojavit će se opcija gbox u share&dongle i prikopčaj ponovo antenski kabl

Van mreže Bobo

  • Globalni moderator
  • Forum pomocnik
  • *
  • Poruke: 593
  • Like: +14/-0
  • Pol: Muškarac

Odg: metabox gbox
« Odgovor #5 poslato: 10.10.2008. 18:29:01 »
naso sam ima gbox e sad me zanima gdje je ono dyndns host u onom programu sta tu trebam ,naso sam u ruteru to ali mi je iskljuceno sta trebam da uradim dalje
Why drink and drive when you can smoke and fly?

Van mreže Bobo

  • Globalni moderator
  • Forum pomocnik
  • *
  • Poruke: 593
  • Like: +14/-0
  • Pol: Muškarac

Odg: metabox gbox
« Odgovor #6 poslato: 11.10.2008. 00:22:46 »
e vako probali smo neće ,e sad treba mi softwer koji 100% radi za metabox 2 koji podržava gbox,da se uvjerim da nije do softwera
Why drink and drive when you can smoke and fly?

Van mreže veca

  • Moderator
  • Forum pomocnik
  • *****
  • Poruke: 633
  • Like: +66/-0

Odg: metabox gbox
« Odgovor #7 poslato: 11.10.2008. 13:31:17 »
koji os imas?
jeste stavili udp port u windows firewall?
da li rs232 radi ispravno?
gbox opcija je nestabilna pa pokusaj vise puta kako je vvidak rekao bez f kabela, mora se res resetovati, nakon toga nemoj ulaziti opet u meni jer ce stojati none a ugasit ces gbox funkciju...


Van mreže Bobo

  • Globalni moderator
  • Forum pomocnik
  • *
  • Poruke: 593
  • Like: +14/-0
  • Pol: Muškarac

Odg: metabox gbox
« Odgovor #8 poslato: 11.10.2008. 13:59:57 »
nismo bili stavljali  u firewollu  ja sam sad stavio  ,trebo sam upisat neki port i ime
Why drink and drive when you can smoke and fly?

Van mreže veca

  • Moderator
  • Forum pomocnik
  • *****
  • Poruke: 633
  • Like: +66/-0

Odg: metabox gbox
« Odgovor #9 poslato: 11.10.2008. 14:08:14 »
pa da udp port koji koristis

Van mreže Maverick

  • Admin 2
  • Super clan
  • *
  • Poruke: 2277
  • Like: +135/-9
  • Pol: Muškarac
  • Semper Fidelis...Without Fear

Odg: metabox gbox
« Odgovor #10 poslato: 11.10.2008. 15:18:41 »
@veca, firewall od windoza je bio isključen, a nisam se sjetio ga uključit i stavit port :-[
@patriot07 jel sad radi?

Van mreže Bobo

  • Globalni moderator
  • Forum pomocnik
  • *
  • Poruke: 593
  • Like: +14/-0
  • Pol: Muškarac

Odg: metabox gbox
« Odgovor #11 poslato: 11.10.2008. 15:23:09 »
ne sva sam uradio i upalio firewall

ovo mi kaze kad pokrenem gboxwell
stoji u vrhu

cannot conect udp socet cannot assing requested address strange input data in gbox_cfg,
« Poslednja izmena: 11.10.2008. 15:26:58 patriot07 »
Why drink and drive when you can smoke and fly?

Van mreže veca

  • Moderator
  • Forum pomocnik
  • *****
  • Poruke: 633
  • Like: +66/-0

Odg: metabox gbox
« Odgovor #12 poslato: 11.10.2008. 16:34:04 »
« Poslednja izmena: 11.10.2008. 16:35:43 veca »

Van mreže Bobo

  • Globalni moderator
  • Forum pomocnik
  • *
  • Poruke: 593
  • Like: +14/-0
  • Pol: Muškarac

Odg: metabox gbox
« Odgovor #13 poslato: 11.10.2008. 16:55:57 »
evo jesam.zasad ne otkljucava nista
Why drink and drive when you can smoke and fly?

Van mreže Maverick

  • Admin 2
  • Super clan
  • *
  • Poruke: 2277
  • Like: +135/-9
  • Pol: Muškarac
  • Semper Fidelis...Without Fear

Odg: metabox gbox
« Odgovor #14 poslato: 11.10.2008. 22:24:54 »
dakle,problem je kod kolege patriota bio u modemu koji je bio instaliran na kompu, pa stoga i ostali pazite da vam ništa drugo nije nakačeno na com1