Molim vas da se prijavite ili se registrujete.
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

VLADIX SAT forum

29.03.2024. 11:20:04
Vijesti: Sve što Vam treba, tu smo mi !

Autor Tema: Seksualne (ne)zgode  (Pročitano 1597 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže guns n roses

  • Admin 2
  • Super clan
  • *
  • Poruke: 2170
  • Like: +105/-1
  • Pol: Muškarac

Seksualne (ne)zgode
« poslato: 17.08.2008. 23:10:28 »
Koja je bila funkcija vibratora u 19. stoljeću? Zašto je dizajnirano seksipilno rublje? Znatiželjnicima donosimo iznenađujuće podatke koji mogu dobro poslužiti i kao zanimljiva tema uz večeru.

Najbolji lijek za žene
Prema podacima iz Muzeja seksa na Manhattanu, vibrator je u 19. stoljeću korišten kao medicinski tretman za žensku histeriju. Orgazmi koje je izazivao vibrator pomagao je doktorima u liječenju žena oboljelih od anksioznosti i histerije.

Reci cheese!
Sperma sadrži cink i kalcij, za koje je dokazano da su dobri za sprečavanje propadanja zuba.

Tužna istina
Ova činjenica nije ni zabavna ni smiješna već šokantna. Naime, homoseksualnost je na listi American Psychiatric Association'sa od 1973. godine i dalje upisana kao mentalna bolest.

Seksipilni outfit za prikrivanje sifilisa
Burleskni kostimići, korzeti i izazovno donje rublje su sinonimi za seksipil, smatra Dita Von Teese i proizvođači donjeg rublja. Međutim, nekoliko stoljeća prije takav outfit je imao sasvim drugačiju svrhu. Prema podacima iz Muzeja seksa, donji dio takvog kostimića originalno je osmišljen kao 'perika za spolni organ' za prostitutke u 15. stoljeću. Takav seksipilni dizajn pomagao je u prikrivanju stidnih ušiju i simptoma sifilisa.

To se zove zadovoljena pravda!
U Hong Kongu muž koji prevari svoju ženu dobije veću kaznu od iznosa alimentacije. Naime, prevarena žena ima zakonsko pravo ubiti svog muža, ali to smije napraviti samo golim rukama.

Igračke ipak nisu za odrasle
U Alabami i Mississippiju zabranjena je prodaja seksualnih igračaka.

Struja košta
Kada se u Budimpešti parovi žele seksati zakon im nalaže da moraju ugasiti svijetlo. Hm... A što kada se seksaju po danu?