Satelitski recieveri > SkyStar i DVB kartice
Kupovina SS2
(1/1)
bici000:
Pozdrav svima. Pošto sam totalni početnik u ovoj oblasti, a u situaciji sam da povoljno pazarim SS2 karticu, interesuje me dal se isplati kupiti je. Ili da ganjam neku HD. Koristio bi je prvenstveno za cs, a i za offline download.
Hvala.
ihulk:
--- Citat: bici000 17.10.2010. 17:18:04 ---Pozdrav svima. Pošto sam totalni početnik u ovoj oblasti, a u situaciji sam da povoljno pazarim SS2 karticu, interesuje me dal se isplati kupiti je. Ili da ganjam neku HD. Koristio bi je prvenstveno za cs, a i za offline download.
Hvala.
--- Kraj citata ---
Pitanje je jeli mozes pratit HD preko kompa.Treba ti jaki procesor samo da znas.(najmanje dual core)
Ako imas jako recunalo mozes razmislit o mojoj u donjem topicu spominjanoj Technotrend s2 3600 koja ide preko USB-a ili Technotrend 3200 koja se ugradjuje u komp.
Moze se krotistiti po meni najbolji prg Altdv 2.2 sa njima ali otom potom.Mozes se javit ako se odlucis za tu varijantu.
shishmish:
ihulk ti je odgovorio na pitanje :taptap: u čemu se potpuno slažem i samo da dopunim, ukoliko imaš dobru konfiguraciju kompa i DSL konekciju - isplati se kupiti SkyStar HD2 ili već neku drugu u tom rangu, s tim da instaliraš i neki emu server za CS (CCcam, Mbox, Gbox,...). :icon_salut: :occasion14:
pozz
hello.gif
Navigacija
[0] Indeks poruka
Idi na punu verziju