Molim vas da se prijavite ili se registrujete.
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

VLADIX SAT forum

11.06.2026. 05:58:07
Vijesti: Sve što Vam treba, tu smo mi !

Autor Tema: problem klon dm500s  (Pročitano 3508 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže davtomic

• Junior clan
  • *
  • Like: +0/-0

problem klon dm500s
« poslato: 05.06.2010. 16:36:36 »
kupio sam resiver.
Ubacio evolution 2.5, zatim listu kanala (lista 24), skinuo preko resivera cccam 2.4, zatim ubacio emu_cfg.

Uglavnom uspio sam sve, ali je problem što resiver radi prvih 15 sekundi kako treba a onda je potrebno čekati 5 sekundi da bi resiver prihvatio sljedeću tipku koji pritisnem.

Dakle ako hoću npr. prebaciti sa htv1 na novu, ako pritisnem ok, to uradi odmah, ako odmah poslje toga pritisnem tipku npr. prema dole, to ne prihvaća, nego tek kad čekam 5 sekundi, pa onda pritisnem prema dolje, to prihvača, i tako za svaku tipu.

Probao sam izbrisati evolution, stavio nemesis, ista stvar bude, pa sam izbrisao nemesis, stavio pli jade, i opet ista stvar.
Ne znam u čemu je problem....

Van mreže Maverick

• Admin 2
  • Super clan
  • *
  • Like: +135/-9
  • Pol: Muškarac
  • Semper Fidelis...Without Fear

Odg: problem klon dm500s
« Odgovor #1 poslato: 05.06.2010. 17:17:24 »
pregledaj s total commanderom /tmp folder u dreamu, vjerojatno ti nešto puni memoriju, dakle vidi u tmp jel ima neki veliki fle i ako ima koji je. možda ti je neki log ostao aktivan pa se puni, a onda dm500 ima problema s manjkom memorije

Van mreže davtomic

• Junior clan
  • *

« Odgovor #2 poslato: 05.06.2010. 17:58:40 »
Ne bi čovjek vjerovao, ali u pitanju su bile baterije u daljinskom. Što je najgore, stavio sam nove prije 10 dana, a već su riknule.
Dok nije daljinski prestao skroz raditi nisam pomišljao da su baterije u pitanju.

Zato je onako zafrkavalo, kako su baterije bile pri kraju, kad daljinski skupi snage, onda prebaci, pa se baterije istroše pa daljinski neće prebaciti itd.

Van mreže Zike6666

• Novi na forumu.
  • *
  • "tko ne riskira ne profitira"

problem klon dm500s
« Odgovor #3 poslato: 10.07.2010. 00:15:37 »
Imam problem i pokušavam naći rješenje te sam ovo postavio na 2 foruma na kojima sam aktivan, pa evo i ovdje da oprobam i ako neko zna pomoć bio bih zahvalan. Naime imam DM 500s i nakon što se pokrene (ccam 2.1.1; evolution 2.5) i nakon par šaltanja kanala jednostavno zakoči i ponovno starta ccam. Onda ga moram restartat i tako svakih par šaltanja i opet zakoči. Uglavnom koči kako na cs tako i kad je konekcija izgašena i prate se samo free kanali. Unaprijed zahvaljujem!

Van mreže robit

• Moderator
  • Iskusan
  • *
  • Like: +25/-0

« Odgovor #4 poslato: 10.07.2010. 01:37:08 »
Probaj  EPG- cach  isključit  , na  Evolution  !! Ili  stavi   Pli Jade  2 ili  3   u  Dream  !! I  trebao  bi  ti radit  dobro  !
pozz

Van mreže Zike6666

• Novi na forumu.
  • *
  • "tko ne riskira ne profitira"

« Odgovor #5 poslato: 10.07.2010. 01:52:52 »
Probaj  EPG- cach  isključit  , na  Evolution  !! Ili  stavi   Pli Jade  2 ili  3   u  Dream  !! I  trebao  bi  ti radit  dobro  !
pozz
Budem probao. HVALA!