Molim vas da se prijavite ili se registrujete.
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

VLADIX SAT forum

23.05.2012. 21:22:08
Vijesti: Sve što Vam treba, tu smo mi !

Autor Tema: Molim Vas za pomo?- u total commanderu - kako otvoriti novu dreambox konekciju ?  (Pročitano 1334 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže kkneze47

• Senior clan
  • *
  • Like: +4/-0

Kao i što sam naslov kaže, reinstalirao sam Windowse i sve mi se izbrisalo i sad moram ponovno napravit istu konekciju da bih mogao dodavati peerove za cs ... pošto mi je to sve radio jedan dobri kolega s vašeg foruma ( vvidak ) ja to očito nisam skužio jer sam ne znam šta treba upisati .... na slici će se vidjeti gdje sam zapeo... cs mi radi normalno, samo ne mogu dodavati i brisati peerove ....ako mi tko može pomoć i reći šta trebam upisati, bio bih mu zahvalan .
« Poslednja izmena: 14.04.2010. 20:53:50 Maverick »

Van mreže scoobydoo

• Globalni moderator
  • Super clan
  • *
  • Like: +36/-5
  • Pol: Muškarac
  • Dežurni zajebant Vladix foruma, Antilaser Team HR

Jednostavno je.
Isčitaj IP od dreama i u FTP konekciji TC-a dodaj navedenu ip adresu, upiši luzername root i password dreambox i to je to.
ovo drugo vrijedi jedino ako je po defaultu i nije mijenjan password

Van mreže Maverick

• Admin 2
  • Super clan
  • *
  • Like: +135/-9
  • Semper Fidelis...Without Fear

Van mreže robit

• Moderator
  • Iskusan
  • *
  • Like: +24/-0

Jedino  , ako  koristiš  Image  od   Sifteama  , onda  je  password  "sifteam"  umjesto   "dreambox" !
Znam  , jer  sam  se  dosta  napatio  , dok mi je  Vlado rekao , da  je  kod  tih  image-a  njihovo  ime  password  !

Pozdrav 

Van mreže kkneze47

• Senior clan
  • *

neću otvarati novu temu, pojavio mi se novi problem nakon što sam riješio ovaj ... ... ne radi mi cs ..uopće ne mogu očitat peerove u gbox controlu ... dodao sam neke nove peerove, sve je ok radilo par danas , a sad ne radi ništa preko noći --- pokusao sam brisat neke nove peerove i rebootat ponovo misleći da je problem u nekom peeru , no nije to..ne znam sta se desava ... na dnu cwsharea ima oznaka N: { 00 01 03 1F 1500 2000 }   ..... pokusao sam ga promijenit malo i tako rijesit problem jer sam mislio da se on promijenio no nista od toga, sad ne znam koje sam brojeve mijenjao i kako je taj N izgledao prije promjene ... ne znam jel u tome problem ... znam samo da je sutra tekma city - tottenham , a meni sve crno :((( molim vas za pomoć !

Van mreže robit

• Moderator
  • Iskusan
  • *

Obavezno  pregledaj  svoje  peerove  , jer  ovo  se  dešava  uglavnom . ako  imaš  jedan  peer  dva puta  a  cwshare.cfg-u !!! Ideš korak po  korak  , i  obrati  pažnju  na  razmake  ,
u  d-linijama  !!

Van mreže kkneze47

• Senior clan
  • *

jesam, kažem to sam sve pokušao ...na kraju krajeva sam privremeno izbrisao sve peerove pa ostavio samo 1 peer i nije radilo tako da mislim da u tome nije problem.. a dosad sam imao ovaj problem par putai uvijek je bio s peerom ..ili razmak, ili fali zagrada i sl .

Van mreže veca

• Moderator
  • Forum pomocnik
  • *
  • Like: +65/-0

flashfxp rastura  :notworthy:

Van mreže kkneze47

• Senior clan
  • *

skinuo sam peogram , ali ne znam šta radit s njim . ima li kakav tutorijal ? ps. imam nytrobox, znači klon dreamboxa u slučaju da se ne smije nešto radit da me upozorite, hvala svima na bilo kakvoj pomoći .

Van mreže robit

• Moderator
  • Iskusan
  • *

Pozdrav Kneze !

Za  svaki  slučaj  , isprobaj  ti  više  d-linije  , iako  pojedinačno  , jer  što ako  ti  je  onaj  peer  bio  baš  tada 
offline  ?  kada  si  ti  testirao   ? Ako  ne  uspjevaš  , več  čemo  nešto  izmislit  , da  ti  to  sredimo  !!

Pozdrav

Van mreže kkneze47

• Senior clan
  • *

nije do peerova sto posto .. ne znam šta da radim .

Van mreže robit

• Moderator
  • Iskusan
  • *

Pozdrav Kneze !
Još  sam  nešto  trebao  da ti  spominjem , ako Gbox Control nije  podešen , isto  nečeš  moči  da  otvoriš  center ! A to imaš (ako  se  dobro  sječam , več  je  malo  duže što  sam  koristio  Gbox)
u mappi (na  kompu) , gdje  si  instalirao  GCC  , a  to je  file  za  gbox control center  config  !! Tamo  moraš  svoj  user i pass  unijet  pa  port  za  FTP 21  i telnet port  23  , ako  dobro  pamtim ! A i  tvoj port  koji  koristiš  u DNS adressi  !
I ja  sam  znao  imat  dosta  problema  sa Gboxom  , nadam  se  da  če  tebi  da proradi konačno !!  Pozdrav !!

Van mreže kkneze47

• Senior clan
  • *

ja taj file ne vidim u folderu ...ssad sam ga uninstalirao i instalirao ponovno ... ne mogu ga uopće povezat s peerovima ... joj , poludjet ću .. ne znam da li netko ima toliko dbrote, volje i vremena tko se kuži da mi pokuša na brzinu preko team viewera to sredit ...

Van mreže scoobydoo

• Globalni moderator
  • Super clan
  • *

Saček malo.....
A da ti nisi nešto zmrdao u inadynu i updatu dns adrese??
Ili ti je možda dyndns ili no-ip blokirao host zbog Abuse-a?
Provjeri e-mail i inadyn scriptu.
Ako host nije update-ovan, onda nema ništa od CS-a

Van mreže scoobydoo

• Globalni moderator
  • Super clan
  • *

Jel ima netko ovakav ruter i jel postoji nekakva posebna procedura za otvaranje portova?
riječ je o THOMSON ST780 .....