Molim vas da se prijavite ili se registrujete.
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

VLADIX SAT forum

09.06.2026. 22:47:37
Vijesti: Sve što Vam treba, tu smo mi !

Autor Tema: Problem sa DM500  (Pročitano 3336 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže kox

• Novi na forumu.
  • *
  • Like: +0/-0

Problem sa DM500
« poslato: 11.03.2010. 00:07:01 »

Imam problem i muci me vec duze vremena, 3 ista risivera su mi prosla kroz ruke ja ne mogu da maknem od pocetka.... Problem je taj da ne mogu da pronadjem programe na Eutelsat W2 16E, pronadje ih samo 2... Da li neko zna sta je problem???? Samo jos da vam kazem da je tanjir dobro postavljen jer imam krs digitalis koji iscita 340 programa sa eutela... a dream ne moze... jos da vam pojasnim uspeo sam rucno da dodam bht 1 na dream i pratim jos jedan program koji na digitalisu ima kvalitet prijema oko 30 i njega dream ocitava, e sad ja na digitalisu imam i programa koji imaju 56-60 kvalitet prijema, al na dm nece da nadje niti jedan program cak kada i rucno pretrazim... molim vas za pomoc nadam se da nisam zakomplikovao...

Van mreže VLADIX

• www.vladix.net
  • Administrator
  • Super clan
  • *
  • Like: +96/-4
  • Pol: Muškarac
    • VLADIX.NET

Odg: Problem sa DM500
« Odgovor #1 poslato: 11.03.2010. 00:11:18 »
A zašto jednostavno ne ubaciš neku listu kanala preko DreamBoxEdit programa ?
Vjerovatno satellites.xml ti je starijeg datuma pa nema transpondera, ubaci listu kanala i gotova stvar.
Upustva imaš u tutorijalu, a novu listu http://download.vladix.net/download.html?task=summary&cid=45&catid=19

Van mreže kox

• Novi na forumu.
  • *

« Odgovor #2 poslato: 11.03.2010. 00:13:52 »
Druze ubacivao sam liste programa isto se desava, nema slike, tj nema signala samo crno bude... ne moze ni free kanale da nadje... Kazite sta da uradim ja cu uraditi...

Van mreže kox

• Novi na forumu.
  • *

« Odgovor #3 poslato: 11.03.2010. 00:18:58 »
Da li mozete da mi postavite link za image koji 100% radi sa ovom listom da odradim sve sada ispocetka???? Molim vas, mnogo mi je bitno da to zavrsim vise...

Van mreže VLADIX

• www.vladix.net
  • Administrator
  • Super clan
  • *
    • VLADIX.NET

Van mreže kox

• Novi na forumu.
  • *

« Odgovor #5 poslato: 11.03.2010. 22:03:05 »
Drustvo samo da se javim da sam uspio resiti problem, zamenio sam LNB i sada radi kako treba... Da vam kazem jos kako sam resio ako slucajno neko bude imao isti problem... Slucajno sam izvukao antenu iz risivera i ponovo vratio i dobio sam sliku na tom transponderu na kojem sam bio, prebacim na neki drugi program sa liste na drugi transponder opet nema slike, opet izvadim kablo i vratim sada na tom transponderu ima slike, vratim se na prvi na kojem sam prvo to uradio on opet nema slike... danas kupim drugi LNB i sada radi sve kako treba... Ne mogu da verujem kako je glup problem strasno... Hvala svima na pomoci...  :udri:

Van mreže VLADIX

• www.vladix.net
  • Administrator
  • Super clan
  • *
    • VLADIX.NET

« Odgovor #6 poslato: 11.03.2010. 23:45:01 »
Mogućnost da crkne lnb je vrlo mala, no dešava se. Ili tuner deramboxa ili LNB, nema trećeg nakon što sve provjeriš.