Molim vas da se prijavite ili se registrujete.
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

VLADIX SAT forum

10.06.2026. 15:43:00
Vijesti: Sve što Vam treba, tu smo mi !

Autor Tema: pomoc oko komp. windovs, msn  (Pročitano 2684 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže vatrogasac

• Moderator
  • Forum pomocnik
  • *
  • Like: +22/-2

pomoc oko komp. windovs, msn
« poslato: 15.01.2010. 20:50:56 »
Pstovane kolege ovog foruma ,molio bih vas za pomoc  i misljenje .moracu  ispocetka  -kad sam uzeo komp. u njemu je postavito bilo sledece -xp profesional ,vista , msn 8,skyp ,spyvar,spybot,kasperski,i jos toga [prije  tri godine ].sve je radilo odlicno .onda prije dva tri  mjeseca na  msn-u ponude dogradnju novije verzije a ja kazem dijetu prihvati[ :udri: angry4.gif] e onda nemoze vise ni  msn a komp.  usporijo .kaze kolega majstor [radi komp.]
da  mu donesem  da napravi .ostavi  xp provesional verion 2002servis pack 2 i msn 14 i drugu verziju  skypa ./a na  live msn 14 mogu se  dopisivat  a ostalo  neradi ,skyp i on je nesto  sumnjiv , komp. cini mi se  nesto sporije  radi .  da napomenem  live  messenger  je radio dvadesetak  dana dobro . pokusali instalirat stariju verziju ali nudi opet noviju. cini mi se da  bi ovaj komp. trebao bolje  i brze  radit.[intelR, PENTIUM 4 CPU  2.66GHz,1.00GB of ram molim savjet .hvala

Van mreže Gox the king of music

• VIP
  • Forum pomocnik
  • *
  • Like: +1/-0
  • Pol: Muškarac
  • Pucaj pa kud puklo

Odg: pomoc oko komp. windovs, msn
« Odgovor #1 poslato: 15.01.2010. 21:10:06 »
hm..vjerovatno ti taj tvoj kolega nije dobro podesio..a da instaliraš windows 7 ultimate?mislin da bi dobro radili... :P pokušaj ako si na flatu..msn,skype,i sve ostalo funkcioniraju kako treba,moje mišljenje je da staviš 32-bitnu verziju(x86)... ::)

Van mreže Maverick

• Admin 2
  • Super clan
  • *
  • Like: +135/-9
  • Pol: Muškarac
  • Semper Fidelis...Without Fear

« Odgovor #2 poslato: 15.01.2010. 21:49:04 »
1. svakako 32-bitnu verziju ( jerbo mu je premalo RAM-a za 64 bitnu ) dakle definitivno x86
2. vjerojatno si pokupio neko smeće s neta pa ti je zato sve usporeno, probaj preskenirat komp s Malwarebyte programom i vidi što će pronać ( probaj,nećeš se pokajat ) skini jednostavno s neta taj program pokreni ga i preskeniraj i naravno ono što nađe očisti
3. tada probaj instalirati MSN po želji :)

Van mreže vatrogasac

• Moderator
  • Forum pomocnik
  • *
  • Like: +22/-2

« Odgovor #3 poslato: 18.01.2010. 22:09:23 »
zahvaljujem na pomoci ,prvo smo sa malvarbyte  skenirali i nasli smo [tj dijete to odradilo] tri neka  gada ali smo morali ponovo inst.  xp bolje radi  i dopustio je inst, starije  verzije  msn .ima jos posla oko njega ali dobro je ,dok je bio 14 msn cini  mi se da je od njega dolazilo nesto .ali javicu kako ide  dalje .hvala