Informacione tehnologije > Kompjuteri - generalno

Windows 7 Tips and tricks

<< < (2/4) > >>

Maverick:
U prilogu je programčić kojim možete jednostavno promjeniti Welcome screen na Windows 7 0.gif

Maverick:
Jedna od rijetkih mana na koje sam naišao u windows 7 je nedostatak Outlook Expresa koji sam koristio godinama ka mail client. Šmrc.. nema ga više, ali zato ne treba plakati jerbo Windows live mail dosta solidno odrađuje posao. Ako netko ima mail client sličniji outlook expresu neka se izjasni jerbo bi ja rado neki arhaičniji mail client...

Maverick:
Gotovo mjesec dana sam koristio Win7 Proffesional dok nisam prokljuvio onaj štos par postova iznad. U tom vremenu nisam pogledao koje igrice postoje po defaultu u Windows 7 na Proffesional ediciji, ali na ultimate ediciji postoji dosta defaultnih igrica između kojih me je dosta zaintrigirala relativno jednostavno riješena verzija šaha. Ako neko ima Profesional aj nek pogleda koje su igrice i nek napiše da nemoram ponvo vraćat na proffesional...

robit:
Pozz  ljudi !

Vido  ,  jesi   li  več  pogledao  Thunderbird  od  Mozille ?  Ja  sam  isto  dugo  koristio  Oulook Express  , i  mislim  da  je  Thunderbird  jako  sličan  Outlook  expressu  !!  I  raspored  ovog  e-mail clienta  je  skoro  identičan  sa  Outlookom  !

puno    pozz 

veca:
a jeste li probali outlook od office-a?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju