Informacione tehnologije > Kompjuteri - generalno
Windows 7 Tips and tricks
Maverick:
U prilogu je programčić kojim možete jednostavno promjeniti Welcome screen na Windows 7 0.gif
Maverick:
Jedna od rijetkih mana na koje sam naišao u windows 7 je nedostatak Outlook Expresa koji sam koristio godinama ka mail client. Šmrc.. nema ga više, ali zato ne treba plakati jerbo Windows live mail dosta solidno odrađuje posao. Ako netko ima mail client sličniji outlook expresu neka se izjasni jerbo bi ja rado neki arhaičniji mail client...
Maverick:
Gotovo mjesec dana sam koristio Win7 Proffesional dok nisam prokljuvio onaj štos par postova iznad. U tom vremenu nisam pogledao koje igrice postoje po defaultu u Windows 7 na Proffesional ediciji, ali na ultimate ediciji postoji dosta defaultnih igrica između kojih me je dosta zaintrigirala relativno jednostavno riješena verzija šaha. Ako neko ima Profesional aj nek pogleda koje su igrice i nek napiše da nemoram ponvo vraćat na proffesional...
robit:
Pozz ljudi !
Vido , jesi li več pogledao Thunderbird od Mozille ? Ja sam isto dugo koristio Oulook Express , i mislim da je Thunderbird jako sličan Outlook expressu !! I raspored ovog e-mail clienta je skoro identičan sa Outlookom !
puno pozz
veca:
a jeste li probali outlook od office-a?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju