Informacione tehnologije > Kompjuteri - generalno
Windows 7 Tips and tricks
flyaway83:
Jedno pitanje na sto sam naisao prilikom instalacija programa na win7,Nero nece uopce da se pokrene a alkohol 120%,uopce nece da pokrene instalaciju,izbaciva gresku, a sve do neki dan mi je radio na xp professionalu...
:o :o :o :o
Maverick:
Nero 9 radi bez frke na win7, ali ne rade portable i lite verzije. Alcohol nisam probao...
dajac:
evo ipak sam prešo na windows 7 ali bojim se da nebu dugo jer pravi probleme,dajte mi recite kako nariktati da kad nešto skidam da me pita di da to stavim,tj. na koju particiju,nepita me uopće
robit:
Pozz Dajac ! Uđeš u browser koji koristiš , uđeš u postavke , i tamo određuješ , gdje da ti pohrani , ono što skidaš !! Najbolje je da kreiraš "mappu s imenom
downloads , gdje ti misliš da je najbolje ( recimo sad na particiji D:downloads ) tu postavku uneseš u tvoj browser , i što god ili bilo odakle skidaš sa neta
automatski pohranuje u tu mappu , koji si kreirao , sad npr. "d:downloads !!! Ok ?
pozz
dajac:
hvala robit sa zakašnjenjem,sad sam se malo priviko na sedmicu i sve ok,poz,ps. jel ima još kakvih caka
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju