Informacione tehnologije > Kompjuteri - generalno

Windows 7 Tips and tricks

<< < (4/4)

flyaway83:
Jedno pitanje na sto sam naisao prilikom instalacija programa na win7,Nero nece uopce da se pokrene a alkohol 120%,uopce nece da pokrene instalaciju,izbaciva gresku, a sve do neki dan mi je radio na xp professionalu...
 :o :o :o :o

Maverick:
Nero 9 radi bez frke na win7, ali ne rade portable i lite verzije. Alcohol nisam probao...

dajac:
evo ipak sam prešo na windows 7 ali bojim se da nebu dugo jer pravi probleme,dajte mi recite kako nariktati da kad nešto skidam da me pita di da to stavim,tj. na koju particiju,nepita me uopće

robit:
Pozz Dajac !  Uđeš    u  browser  koji  koristiš  , uđeš u  postavke  , i  tamo  određuješ , gdje  da  ti  pohrani  , ono  što  skidaš !! Najbolje  je da  kreiraš  "mappu s  imenom
downloads , gdje  ti  misliš  da  je  najbolje  ( recimo  sad  na  particiji  D:downloads )  tu  postavku  uneseš  u  tvoj  browser  , i  što  god  ili  bilo  odakle  skidaš  sa  neta
automatski  pohranuje  u  tu  mappu  , koji  si  kreirao , sad  npr.  "d:downloads !!!   Ok ?
pozz

dajac:
hvala robit sa zakašnjenjem,sad sam se malo priviko na sedmicu i sve ok,poz,ps. jel ima još kakvih caka

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju