Molim vas da se prijavite ili se registrujete.
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

VLADIX SAT forum

09.06.2026. 23:11:23
Vijesti: Sve što Vam treba, tu smo mi !

Autor Tema: Multiboot  (Pročitano 2775 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže robit

• Moderator
  • Iskusan
  • *
  • Like: +25/-0
  • Pol: Muškarac

Multiboot
« poslato: 02.12.2009. 15:34:19 »
Pozdrav  Ljudi !
Meni ovaj  jebeni  multiboot  neče  da  radi  da se  ubijem ! Več  isprobavam  mjesec  dana  , bio mi  je  problem , što  nisam  mogao  instalirat Mbox 0.6 00 10  na  image , jer nije  bilo  na  serveru  za  download  ! To  sam   u  međuvremenu  sredio  , i  krvavo  se  napatio  , dok  sam  pokrenio  Mbox 0010  na  Gemini image-u !
Ali  sad  me  multiboot  neče  nikako  da  proradi  kako spada ! Mada  sam (mislim) sve  uradio  kako treba prema  uputsvima  Mavericka  , i  kad  mi  uploaduje  image  , javlja  mi  uvijek  istu  grešku  ( pogledaj  dole ) !!!
Več sam  stvarno  gotov  , što  kod  ostalih  može  da  radi  , a  kod  mene  ni  za boga  neče  !!Maverick  je  rekao  da  probam  ili  sa  Nabilo  v0.8 ili sa  Gemini  ! Isprobao  sam  oba  image  , stavio  ih  u  flash Dreama   kao  basis  image  i probao  instalirat  razne  druge  image  na  multiboot  , no  međutim , kao  što  sam  več  spominjao  ,
uvijek  mi javi  istu  grešku  , ljudi   molim  vas  ako  je  netko  imao  sličan  ili   isti  problem  , da  mi  da  savjet , što  uradit  , da  se  to  sredi  !!!??
puno  pzdrava  iz  Osijeka

Van mreže Maverick

• Admin 2
  • Super clan
  • *
  • Like: +135/-9
  • Semper Fidelis...Without Fear

Odg: Multiboot
« Odgovor #1 poslato: 02.12.2009. 18:56:51 »
Ajde probaj ovako, u dream instaliraj nabilo v08, au dream probaj instalirat gemini 3.6 pa vidi hoće li tako radit, ako hoće onda ćemo dalje, a ako neće onda si pogriješio u nekoj sitnici. Btw. ja sam u dosta velikoj stisci s vremenom, pa ti nemogu pomoć preko teama, sorry...

Van mreže robit

• Moderator
  • Iskusan
  • *

« Odgovor #2 poslato: 03.12.2009. 08:09:06 »
Dobro  je  Vido  , nema  frke , mislio  sam  da  si  jako  zauzet  , da  se  nisi  javio ! Sad  ovo  kuži , kako  sam  opet  prošao !!??
Onaj  u   .tgz  file  od Robolovca sa  Exyu-sata  , s  kojim sam  pokrenuo  Mbox 0.6  0010  na  Nabilo  , sad  mi  javlja  image , da  to  nije  Nbilo paket  , i  da  neče  instalirat !!!!!????
A  dva  puta  sam  ovaj  file  več  bio  instalirao  , tako   mi  se  pokrenuo  Mbox na  Nabilu  !!
Što  kažete  na  ovo  ?? Kako  je  ovo  moguče  ??
puno  pozdrava  "robit" 

Van mreže Maverick

• Admin 2
  • Super clan
  • *

« Odgovor #3 poslato: 03.12.2009. 08:42:14 »
Ajde ovako, u flash nemoj uopće instalirat emulatore, dakle čisti image s postavkama za mrežu i ništa ti više ne treba, na image koji bootaš s multiboota, tamo instaliraj sve što ti treba

Van mreže robit

• Moderator
  • Iskusan
  • *

« Odgovor #4 poslato: 04.12.2009. 07:52:50 »
Pozz  Vido  i  svim  ostalima  !
Napravio  sam  kako  si  rekao  Vido  , stavio  sam  Nabilo v0.8 maxvar
u  dream  , a  probao  sam  Gemini 3.6  da  stavim u  multiboot n  komp ! Međutim  , opet  mi  onu  istu  grešku  javlja  !! A  nisam  ništa   napravio na  Nabilu  , samo  podesio  Network  i  ubacio  listu  kanala  !  Znači  , negdje  imam  neku  greškicu  , i  to  pretpostavljam u NFS configuraciji !
Na  Fat 32  particiji  sam stavio  za  Dream  multiboot  ( to i  radi  , jer  mi  stavlja  u  Flash wizard  folder  za multiboot , image  , se  poslije  vidi , daje  tamo  , ali  nemože   iniciirat  instalirani  image do  kraja  ) A  SFU  folder  , koji  mi  se  nalazi na  c:  particiji , isto  sam  podesio  za  NFS share  !! Ne  znam  gdje  bi greška  mogla  bit ??? Probaču  ponovo  sve  korak  po  korak  pregledat ( a  to  ako  nisam  radio  več  15  puta  , onda   nijednom )  !!

Puno  pozdrava  "robit"

Van mreže robit

• Moderator
  • Iskusan
  • *

« Odgovor #5 poslato: 05.12.2009. 15:53:54 »
Pozdrav  svima  !
Upogonio  sam  i  multiboot  , nakon  jako  teških  patnja  , i  to mjesec dana  sam  trebao  hehehe !
Doduše  su  mi samo  3 image-a  proradila  od  10  , ali  je  radio !
Sad  dolazi  ono   "ali" , ako  hoču  da  pokrenem  Mbox  na  multiboot  image-ima  , ne  ide  !!! Jer  se  ne  mogu  atributi  od  file-a    menjat   !!!! I  to  zbog  toga  , jer  multiboot  image  radi  sa  postavkama  aktivnog  image-a  u  flashu  tj, u Dreamu  !!!
Tako  da  sam  se  dosta  razočarao  u  multiboot  , nije  mi  se  isplatio  , toliko  se  zajebavat  snjim  !!
Tako  da  sam  napravio  svoj  privatni  mali  multiboot  , svaki  image  koji  ubacim  u  flash  Dreama  , sa  gotovo  konfiguriranim
Mboxom  , ljepo  napravim  backup  sa  FW-om  , i  mogu  bez  problema  ubacivat  , i  to  brzo  i  efektno  , i  siguran  sam  da  mi  radi  , bez  ikakvih  problema  !!! A  to se još  i  brže  odvija  , nego  preko  multiboota  , sa Flashwizardom !!

Puno  pozdrava 

Van mreže Maverick

• Admin 2
  • Super clan
  • *

« Odgovor #6 poslato: 05.12.2009. 21:36:32 »
He,he vidiš da je dobro da se ja nekad ne mješam :respect:
Sad možeš reć da si ovladao s jednom od najkompliciranijih dreamovih osobina...