Molim vas da se prijavite ili se registrujete.
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

VLADIX SAT forum

28.03.2024. 09:02:53
Vijesti: Sve što Vam treba, tu smo mi !

Autor Tema: Fluence naslje?uje trovolumenskog Meganea  (Pročitano 2298 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže trucker

  • Moderator
  • Forum pomocnik
  • *****
  • Poruke: 820
  • Like: +30/-0
  • Pol: Muškarac

Fluence naslje?uje trovolumenskog Meganea
« poslato: 02.09.2009. 21:16:51 »

Od jeseni 2009., Renault lansira trovolumensku berlinu zategnutih i elegantnih linija - Fluence. Renault Fluence ima za cilj postati najprivlačnije vozilo u klasi, a od konkurenata se razlikuje linijama koje odražavaju sportski karakter i robusnost, udobnom kabinom kao i širokom lepezom korisne tehnološke opreme.

Namijenjen klijentima-ljubiteljima statusnih berlina, nasljeđuje trovolumenski Mégane II na proizvodnim linijama tvornice Oyak-Renault u Bursi (Turska), iskorištavajući postojeće industrijske kapacitete. 

Velike dimenzije u korist udobnosti putnika: 4 620 mm dužine, 1 809 mm širine,  1 479 mm visine i 2 702 mm međuosovinskog razmaka, zapremnina prtljažnika od 530 dm3, nudi veće vrijednosti prostornosti od glavnih konkurenata sa širinom u laktovima od  1 480 mm sprijeda i 1 475 mm straga.

Ergonomično vozačevo sjedalo: pregledna armaturna ploča s ergonomičnim komandama poput daljinskog upravljača sustava za navigaciju, kontrole klima uređaja, komande radija i telefona pri upravljaču i prekidača regulatora-ograničivača brzine, brojna podešavanja uključujući +/- 35 mm po visini i 240 mm po dužini za vozačevo sjedalo, podešavanje upravljača po visini i dubini.

Ugodna i udobna kabina: široka udobna djeljiva stražnja klupa 2/3 – 1/3 više od 23 litara pretinaca raspoređenih u kabini, uključujući osvijetljeni i hlađeni pretinac za rukavice od 9 litara te središnju konzolu od  2,2 litre, klima uređaj u seriji, od prve razine opreme, sa zračnicima na prednjim i stražnjim sjedalima i ponudom dvozonskih automatskih klima uređaja.

Oprema visoke klase s brojnom tehnološkom opremom u službi korisnika: kartica « slobodne ruke » za pristup i pokretanje vozila s funkcijom zaključavanja vrata kako se vozač udaljava od vozila, novi ugrađeni sustav za navigaciju Carminat TomTom®  za manje od 500 €, velika ponuda radija, uključujući radio visoke klase "3D Sound by Arkamys®", telefon Bluetooth® i digitalno spajanje "Plug & Music".

Spoj udobnosti/besprijekornog ponašanja na cesti u sprezi s ekonomičnim motorima s visokim performansama: šasija koja udružuje učinkovitost, udobnost i užitak u vožnji, velika gama motora s 4 verzije benzinskih i 5 verzija dizel motora Renault eco²

Rigorozni koncept kako bi se zadovoljila očekivanja najzahtjevnijih kupaca: sigurnost na najvećoj razini na svakom tržištu na kojem se vozilo komercijalizira zahvaljujući potpunoj ponudi (ABS i Sustav pomoći pri naglom kočenju (AFU) u seriji, Elektronska kontrola stabilnosti (ESC), do 6 zračnih jastuka, zatezač i ograničivač zatezne sile tritočkovnih sigurnosnih pojaseva, regulator-ograničivač brzine, itd.), pouzdanost i trajnost dokazane ekstremnim testovima izdržljivosti, zalog kvalitete, u pogledu zahtjevnih uvjeta na cesti na određenim tržištima.

Snažna ekološka osviještenost: svi dizel motori ponuđeni na vozilu Renault Fluence imaju emisiju CO2/km od 119 g te potpis Renault eco², u 2011., 100% električna verzija će označiti dodatnu etapu u postupku tvrtke Renault, dokaz da privlačnost automobila, udobnost i prostornost nisu nekompatibilne sa zaštitom okoliša.





« Poslednja izmena: 02.09.2009. 21:21:00 trucker »