Molim vas da se prijavite ili se registrujete.
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

VLADIX SAT forum

10.06.2026. 05:12:21
Vijesti: Sve što Vam treba, tu smo mi !

Autor Tema: pitanje za vladix (DCC)  (Pročitano 2334 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže seki.n

• Junior clan
  • *
  • Like: +0/-0

pitanje za vladix (DCC)
« poslato: 02.09.2009. 01:55:26 »
Koristim sharing. Nisam do sada imao dremaboxa pa nemam nekog iskustva ali se kuzim u dig.resivere.. Imam pitanje za tebe posto vidim da si ti dr.za ove stvari.. Sinoc sam otvorio DCC spojio se na Dremabox, isao na FTP otvorio var/etc i onako stao na failu Cccam.cfg .onda sam isao desni klik i eto iz radoznalosti kliknuo na Lokal kopieren..Poceo je da obavlja neki proces pisalo je lesen, bite warten tako nesto i u tom momentu ugasio mi se laptop zbog baterije... Kada sam ga opet upalio otisao sam upalio resiver CS radi sve radi bez problema ... Pa eto samo da potvrdim kod tebe da nisam sta pobrkao i ustvari ne znam ni sta sam sa tim  Local Kopieren i radio, zasto to sluzi??? Izvini ako malo gnjavim ali vidim da ti imas strpljenja i pomazes... Znaci samo mi reci da je sve Ok :)
Cak i ako znate opet pitajte!

Van mreže VLADIX

• www.vladix.net
  • Administrator
  • Super clan
  • *
  • Like: +96/-4
  • Pol: Muškarac
    • VLADIX.NET

Odg: pitanje za vladix (DCC)
« Odgovor #1 poslato: 02.09.2009. 02:36:34 »
lesen, bite warte   znači  sačekajte ...učitavanje itd...  ako ti je radio do tada cs, nastaviće rad jer nisi ništa brisao samo si počeo da edituješ, ali nisi snimio niti završio..
svakako pročitaj tutorijal http://download.vladix.net/download.html?task=viewcategory&catid=8   možda ti neke stvari budu jasnije.