I sve što život nosi > Japanski i Korejanski proizvođači

SUBARU XT 4W TURBO 1.8 COUPE

(1/3) > >>

elektricni2:
E PA DRUGARI ZAPELO JE,
SUBARU XT 4W TURBO 1.8 COUPE 1989god.
vazdusni jastuci (napred) busni! mnogi auti i novi dzipovi ih imaju.
zna li iko gde da ih nadjem ili OD KOG DRUGOG AUTA MOZE DA SE UPASE
spasavajte, ovo je strogo prakticno pitanje a HITNO HITNO HITNO
HVALA BangHead.gif

Maverick:

--- Citat: elektricni2  16.06.2009.  12:11:07 ---E PA DRUGARI ZAPELO JE,
SUBARU XT 4W TURBO 1.8 COUPE 1989god.
vazdusni jastuci (napred) busni! mnogi auti i novi dzipovi ih imaju.
zna li iko gde da ih nadjem ili OD KOG DRUGOG AUTA MOZE DA SE UPASE
spasavajte, ovo je strogo prakticno pitanje a HITNO HITNO HITNO
HVALA BangHead.gif

--- Kraj citata ---
Teško ćeš uspjeti s jastučcima od drugog auta, naime, zračnim jastucima upravlja centrala iliti procesor zračnog jastuka, kod nekih modela i centralni procesor vozila, a u svakom slučaju imaju interakciju s centralnim procesorom, dakle, veća je mogućnost da ti neće raditi zračni jastuk od istog modela auta, a različite godine proizvodnje, a kamoli od drugog auta. Iako nisam shvatio ovo zračni jastuci su bušni??? Pa mora imat rupu inače bi explodirao.
Šta je tebi točno otišlo, platneni dio zr. jastuka ili neki drugi dio?

elektricni2:
neki majstor koji odrzava autobuse,kamione gledao je ja nisam bio prisutan (na putu sam bio) kaze "jedan je slepljen?? a drugi je busan??" elem oba prednja se "ne dizu" 2 zadnja normalno na obe visine ( ima ih 2) ja se totalno ne razumem ???? BangHead.gif BangHead.gif BangHead.gif

Maverick:
Ček malo o kojim ti jastucima pričaš o onim koji ti spašavaju glavu pri nedaj bože udesu ili onima koji služe umjesto amortizera odnosno grubo rečeno kao amortizeri vozila?

elektricni2:
poenta je o amortizerima odnosno jastucima koji izigravaju amortizere kao autobus ili kamion BangHead.gif BangHead.gif BangHead.gif

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju